Borkai a szexvideóról: Már túl vagyok rajta, ami nem öl meg, az megerősít

2023. április 21. 08:59

A volt győri polgármester – akit tanúként hallgattak meg az ördög ügyvédje személyiségi perben – azt mondta a Blikknek, nem örül a procedúrának, de nem vádlottja, hanem a sértettje az ügynek.

2023. április 21. 08:59
null

Az ördög ügyvédje blog működtetésével kapcsolatban személyiségi jogok megsértésének vádjával állt bíróság elé Czeglédy Csaba a Veszprémi Járásbíróságon. Az adriai jachton készült szexvideó több szereplőjét is beidézték tanúnak, köztük Borkai Zsoltot is, aki a Győri Járásbíróságon egy külön erre a célra rendszeresített videóteremben tett vallomást, miközben össze volt kapcsolva a veszprémi tárgyalás résztvevőivel.

A volt győri polgármester nyilatkozott a Blikknek ennek kapcsán. Azt mondta, egy ilyen procedúra valóban rendkívül kellemetlen, még akkor is, ha igazából olyan régen volt, hogy már el is felejtette. Nem örül neki, de

ő nem vádlottja, hanem a sértettje az ügynek.

A tanúvallomás után a lapnak kijelentette, neki nem vetítették le a videót, erre nem volt szükség.

„Azok a felvételek és képek, amelyek megjelentek azon a blogon, nem az engedélyünkkel készültek. Nem is járultunk hozzá. Ez a személyiségi jogok súlyos megsértése. Ilyenformán az, hogy ki és hogyan volt szexuális kapcsolatban, nem kérdés ebben az ügyben. Hiszen már a kezdet kezdetén sem tagadtam, hogy én vagyok felvételen” – mondta, de már túl van rajta.

Nagyon megerősített engem, hiszen ami nem öl meg, az megerősít. Jóval szorosabb lett a kapcsolatunk a feleségemmel és az egész családdal. Az elmúlt három év megpróbáltatásait közösen le tudtuk győzni. Szerintem ez külön példamutató, bár nem volt egyszerű – fogalmazott, majd közölte, nincs benne harag, nem tekint visszafelé.

Nyitókép: Borkai Zsolt megválasztott, de a posztjáról november 8-án délutáni határidővel lemondó polgármester a Győri Közgyűlés alakuló ülésén a városháza dísztermében 2019. november 7-én.MTI/Krizsán Csaba

Összesen 87 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Akitlosz
2023. április 22. 03:29
A választóikat átverő, becsapó, álszent, képmutató, hazug, közszereplő politikusok leleplezése közérdek. Akinek a személyiségi jogai a fontosabbak ő ne menjen politikusnak. A személyiségi jogokkal nem lehet a választók megtévesztésére, átverésére használni. Amit tett az nem magánügy, nem családi ügy, mert politikus, aki az ellenkezőjét hirdette, annak ahogyan élt, amit tett. Hiteltelen volt, s ennek kiderülése fontos közérdek, ami felülírja a személyiségi jogait.
NDAP1945
2023. április 21. 18:59
Egy jó asszony mindent megbocsát, meg hát egy férfinak szükségletei vannak
KBA98
2023. április 21. 17:01
Ez irányú észrevételem párt tagságtól és mindentől függetlenül: a felesége helyében levágtam volna a tökeit! Ezen kívül, aki egykor híres sportoló volt nem engedhet meg magának ilyen viselkedést, polgármesterként meg főleg nem! ...és egyáltalán miből gondolja, hogy ő mindenek fölött áll és rá a törvények nem vonatkoznak? A szemétség minden esetben szemétség! Egyébként elkötelezett kormánypárti vagyok, de a hazugság és az aljasság nem maradhat büntetlenül!
-Zsolt-
2023. április 21. 16:17
Gondolom, a gyerek is nagyon megerősödött, amikor az interneten látta aput lyukas zokniban tesco-gazdaságos bor, kokó, add ide a didit, pár másik üzekedő bácsival és nénivel kufircolni. Biztosan nagyon büszkén ment másnap iskolába. 🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!