Népszavás újságírót tüntetett ki a Pedagógusok Szakszervezete

2023. március 17. 16:16

Juhász Dániel az „oktatás javítása érdekében több éve kifejtett áldozatos és következetes munkájával” érdemelte ki a díjat.

2023. március 17. 16:16
null

A Pedagógusok Szakszervezete (PSZ) emlékéremmel jutalmazta Juhász Dániel, a Népszava újságíróját, akinek

az oktatás javítása érdekében több éve kifejtett áldozatos és következetes munkáját díjazták”.

A PSZ kedden jelentette be, hogy ötkérdéses népszavazást kezdeményez a magyarországi oktatásról, az erről szóló sajtótájékoztatón adták át a kitüntetést az újságírónak, aki a Népszava archívuma szerint az elmúlt hónapokban igencsak sok cikket szentelt a pedagógustüntetéseknek.

Juhász írta pár nappal ezelőtt a cikket a népszavazás-kezdeményezésről is, egy másik írásban pedig „szokásos sikerpropagandának” nevezte a minisztérium egyik levelét, egy az egyben átvéve a PDSZ álláspontját.  A levelet azonban részletesen nem idézte a cikkben. 

A PDSZ álláspontja ellenben nagy teret kapott, megszólalt Nagy Erzsébet ügyvivő, aki például azzal vádolta meg az egyik helyettes államtitkárt, hogy a legutóbbi egyeztetésen „szinte meg sem szólalt”. Juhász erre nem reagáltatta a politikust.

Nyitókép: Kisbenedek Attila/AFP

Összesen 35 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
kiss.istvan770
2023. március 18. 19:06
Ki mást? Rohamosan fogy a két "pedagógus" szakszervezet létszáma, már csak a pedagógusok összesen 6%-a tagja valamelyiknek. Ez magyarul azt jelenti, hogy a kettő együtt sem képviseli a pedagógusok 94%-át, azaz a pedagógusok 94%-a normális. Azt a 6%-ot nyugodtan lapátra lehetne tenni még a pedagógushiány ellenére is. A diákoknak is hasznára válna, ha nem butítanák őket erkölcstelen hazugságokkal.
Krupp Skya
2023. március 18. 18:10
Népszavás újságírót tüntetett ki a Pedagógusok Szakszervezete -Milyen kitüntetést kapott? -LelógóTeller levéllel diszített Soros talpat.
Kristály
2023. március 18. 18:09
Mivel tüntették ki , egy buzi fasszal ??????
Tiszafa
2023. március 18. 14:03
A "SZABAD" kurva anyátokat! Ha nem lenne szabad, mind az utcán meg a börtönben lennétek és nem a gyermekeinket hülyítenétek és nevelnétek félre az iskolákban. Ja és nem firkálhatnátok valótlanságokat a flaszterra...
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!