Az esküvőjére készült a szíven szúrt rendőr

2023. január 14. 13:26

Az áldozat unokatestvére szerint a család teljesen összetört.

2023. január 14. 13:26
null

Blikk információi szerint a január 12-én éjjel késsel meggyilkolt 29 éves Baumann Péter az esüvőjére készült párjával, akivel egy éve voltak együtt. A lapnak nyilatkozó ismerősök, kollégák szerint Pétert mindenki mosolygós, a rosszkedvet hírből nem ismerő,

a családját rajongásig szerető, a hivatásának élő rendőrként ismerte.

A BRFK megemlékezésében azt írja: „a közösség biztonságáért produkált hathatós munkájáért szolgálata alatt hét ízben részesült önkormányzati jutalomban. Valósággal feloldódott a hivatásában, az élete volt a rendőrség, a Cég kitöltötte minden pillanatát”.

Az áldozat unokatestvére pedig így fogalmazott: „Peti gyerekkorától kezdve rendőrnek készült, rajongásig szerette a munkáját. A családunk teljesen összetört, egyelőre képtelenek vagyunk beszélni a fájdalmunkról.”

Fürcht Pál főügyész közölte: több hivatalos személy sérelmére elkövetett emberölés bűntette miatt nyomoznak, amely bűncselekmény két sértett esetében kísérleti szakban maradt. A férfi nem tett vallomást, illetve panasszal élt a gyanúsítás ellen.

Nyitókép: BRFK Facebook-oldal 

Összesen 76 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Igazszó
2023. január 15. 18:58
Arra kellett volna készüljön az évek során, hogy két társával, állig fegyverben, a törvénnyel a háta mögött képes legyen szabályos intzékedéssel, sérülés nélkül végrehajtani egy drogos barom elfogását és előállítását. Bár főtörzsörmester volt, de szemmel láthatóan nem volt képes felkészülni erre és a társai sem. Írhatnám, hogy sajnálom, de 2006 után a pénzbehajtó cigányvédőket, buzivédőket nem sajnálom. A karma dolgozik. Gyurcsótány szabadlábon, az országgyűlésben pusztít, Budaházi és társai ellen pedig végtelen eljárás folyik, jogtiprással. Ahol ez megtörténhet, ott minden bíró, ügyész, rendőr pusztuljon!
Gáspár
2023. január 15. 03:01
Ott van a hadak útján, a többi hős Magyarral.
Házam Hazája
2023. január 14. 21:30
Békében nyugodjon, a Testület pedig segítse a Családot.
kirishitan
2023. január 14. 21:17
Nyugodjék békében.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!