Lerepült a Pilóta keksz a polcokról, a gyártó tartós hiányra számít

2022. október 04. 12:44

Alapanyag- és csomagolóanyaghiány sújtja a Pilóta keksz gyártóját.

2022. október 04. 12:44
null

Alapanyag- és csomagolóhiány is sújtja a székesfehérvári Mondelez Hungária Kft.-t, írta meg a a hvg.hu, ezért nem nagyon lehet hetek óta a boltok polcain Pilóta kekszet találni. A cég elmondta a lapnak, hogy a készlethiány jelenleg a a kiskereskedelmi és a viszonteladói csatornáik „túlnyomó többségét” is érinti, és

ez nem fog egyik napról a másikra megoldódni.

„A várhatóan tartós készlethiányt a gyártókapacitásainkat érintő nehézségek, illetve az édesipari ágazatot is sújtó alapanyag és csomagolóanyaghiány okozzák” – írták továbbá.

Mayer Gábor, a Mondelez Hungária Kft. ügyvezető igazgatója hangsúlyozta, hogy a készlethiány kizárólag a Pilóta szendvicskekszet érinti, a Pilóta termékcsalád más termékeit nem.

Nyitókép: Wikipédia

Összesen 29 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
masikhozzaszolo
2022. október 04. 21:11
A magyar gazdaság kezd magához térni a sokkból. Már hozott a fészekbe a feleségem Balaton szeletet. Pirosat. A pilóta keksz is csak pihen egy kicsit.
nempolitizálok
2022. október 04. 18:10
Igen régóta nem eszem már, nem érdekel.
quantum
2022. október 04. 14:45
Bezzeg az LMBTQ barát Oreo sosem fog kerülni a polcokról, pedig az nem is magyar. Bár már a Pilóta keksz is csak szegről-végről.
Ehetős Odó
2022. október 04. 14:36
Ki eszik ilyen szart?
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!