Ha ön szereti a kengurukat vagy Ausztráliát, akkor van egy jó hírünk

2022. június 05. 22:26

Új kenguruparkkal bővül Jász-Nagykun-Szolnok megye turistacsalogató látványosságainak sora.

2022. június 05. 22:26
null

Hamarosan új látványossággal bővül a Tisza-tó környéke, derül ki a Travelo cikkéből. Hazánk legnagyobb mesterséges tava az elmúlt években látványos turisztikai fejlesztések helyszíne volt, s így sokan kikapcsolódni vágyó látogatja a régiót.

Nekik, illetve a különleges állatok rajongóinak lehet jó hír, hogy a Tisza-tótól nem messze található, mindössze ezerlelkes Tiszaderzs határában hamarosan kengurupark nyílik majd. Az állatparkban a kakaduktól kezdve a déli kontinens egyik szimbólumának számító erszényesekkel is lehet majd találkozni, méghozzá több fajtával is. Sőt, meg is lehet simogatni őket.

Fotó: STEFAN SAUER / DPA / DPA PICTURE-ALLIANCE VIA AFP

Összesen 8 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
minekkellregisztralni
2022. június 06. 07:05
Miért vidám a kenguru Mert ugrál és nem gurul...
obsitos0
2022. június 05. 23:55
Megsimogatni? Akinek még nem volt kenguru-bolhája, az siessen oda ! :-) Ausztráliát szeretni? Egy baromi nagy kontinens, ÜRESEN.
annamanna
2022. június 05. 23:23
"Kengurusimogató": https://www.youtube.com/watch?v=eBqKmXMkqGw
kozmosz
2022. június 05. 23:11
Kár, hogy Tiszaderzs nincs rajta a google map-en.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!