Wintermantel Zsolt lett a Fidesz-KDNP fővárosi képviselőcsoportjának vezetője

2022. május 23. 16:15

Láng Zsolt, korábbi frakcióvezető az Országgyűlésben folytatja munkáját.

2022. május 23. 16:15
null

A budapesti Fidesz hétfőn a Facebook-oldalán azt írta: a képviselőt a párt budapesti választmányának javaslatára a kormánypárti frakció egyhangúlag támogatta.   

„Az elmúlt két és fél évben elkötelezett munkát folytatott frakciónk a fővárosért” – fogalmaztak, hozzátéve: ez az áprilisi választásokon is meglátszott: az eddigi legjobb eredményt érték el a kormánypártok Budapesten. 

A négy évvel ezelőttihez képest csaknem 4 százalékkal több szavazatot kaptak, miközben az egyesített ellenzék 10 százalékkal kevesebbet

 – írták. A korábbi frakcióvezető, a budapesti Fidesz elnöke, Láng Zsolt az Országgyűlésben folytatja munkáját – olvasható a bejegyzésben. Május 9-én a budapesti Fidesz azt is közölte: a 2022. évi országgyűlési választásokon parlamenti mandátumot szerzett Láng Zsolt fővárosi közgyűlési helyére a Fidesz budapesti elnöksége Dódity Gabriellát jelölte.

(MTI)

Nyitókép: MTI/Mónus Márton 

Összesen 7 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Szalóki István
2022. május 23. 22:06
Soha nem vezet jóra az önfelmentegetőzés. "Az eddigi legjobb eredményt érték el a kormánypártok Budapesten." Akkor ugyanígy azt is el lehet mondani, hogy a moslék koalíció bár 10 %-kal kevesebb szavazatot kapott a 2018-as-hoz képest, még így is le tudta győzni a kormánypártokat Budapesten. Semmi értelme ilyen módon összehasonlítani az almát a körtével; a 2018-as választáson kevesebben szavaztak, mint a 22-esen! Csak azt lehet mondani, hogy míg 2018-ban még 6 választókerületben győzött a FIDESZ/KDNP a 18-ból, 2022-ben már csak 1-ben tudott. Ezt a választási vereséget előrevetítette a 2019-es önkormányzati választási súlyos kudarc Budapesten, tekintettel arra, hogy egy tökéletesen alkalmatlan és súlytalan figurával a többségi progresszív ballibeláris oldal leváltotta Tarlós Istvánt a főpolgármesteri posztról. Szembe kell tudni néznünk azzal, hogy Budapestet teljesen eluralta a globalista, nemzetietlen, gyökértelen és hedonista prograsszív balliberalizmus. Ennek a romboló ideológiának az értelmiségi hordozó tömege 90 %-ban Budapesten koncentrálódik. Ennek permanens újratermelődését csak a közoktatás és nevelés radikális megváltoztatásával, az egyetemi képzés minőségének megváltoztatásával lehetséges megszakítani, és egy öntudatos nemzeti, keresztény szellemiségű ifjúságot felnevelni, magas kvalitású nemzetileg elkötelezett, keresztény erkölcsiségű értelmiséget kinevelni, amely majd visszaszerezheti Budapesten is a hegemón szerepet a magyar haza gyarapodása érdekében. Amíg ez nem valósul meg, addig Budapest a romboló erő markában fog vergődni.
Tőzeg Áfonya
2022. május 23. 17:38
"Láng Zsolt fővárosi közgyűlési helyére a Fidesz budapesti elnöksége Dódity Gabriellát jelölte." Ez rossz döntés.{vele sokszor felmosta a baloldal a padlót Kispesten ezért megjutalmazzák? } Egy feltörekvő Fideszt mondjuk Borbély Ádámot vagy Gór Csabát kellett volna jelölni!
Nehidd El
2022. május 23. 16:26
Bocs, mindenkitől, az érintettől is: https://youtu.be/8DGSG6QXvB4 . Update: egy általam eddig sosem látott, enyhe öniróniával átitatott videóklip ugyanerről: https://youtu.be/BuUVy8j7ElY .
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!