„Négereket”, „feketéket” fotózgatott blogjára Márki-Zay Péter a képekhez használt címkék alapján

2022. február 14. 13:52

A baloldal miniszterelnök-jelöltje még címet is adott a fotóknak.

2022. február 14. 13:52
null

A Drót.info megtalálta a baloldal miniszterelnök-jelöltjének Egyesült Államokban vezetett fényképes „naplóját” – olvasható a portál hétfői cikkében. Mint írják, cikksorozatukban innen közölnek majd Márki-Zay által készített és kommentált fotókat.

Márki-Zay „négereket” fotózgatott a blogjára

2008-ban Márki-Zay kilátogatott egy Indiana Pacers-Boston Celtics kosárlabda mérkőzésre, ami hihetetlen élmény lehetett, hiszen ekkor olyan sztárok alkották a Celtics keretét, mint Kevin Garnett, Paul Pierce vagy Ray Allen – fogalmaz hétfői írásában a Drót. Hozzáteszik,

A baloldal miniszterelnök-jelöltje még címet is adott a fotóknak

A Drót rávilágított arra is, Márki-Zay a „fekete”, „black”, „néger” tagekkel is ellátta fényképeit, sőt, a politikus még címeket is adott a fotóknak, így születtek meg az „Egy fekete család a nézőtéren”, vagy éppen az „Egy fekete pár halad lefelé a lépcsőkön a lelátóról, nyilván a folyosói büfék egyikébe” című képek.

Mutatjuk az említett fotókat:

Fotó: Drót
Fotó: Drót

***

Fotó: Drót
Fotó: Drót

„És mielőtt a balliberális, ópardon, függetlenobjektív sajtótermékek azzal próbálnák mentegetni Márki-Zay fényképeit, hogy azok a kontextusukból kiragadott egyedi, elszigetelt esetek, akkor előre szólnánk, hogy ne tegyék, mert cikksorozatunk további részeiben ennél csak botrányosabb fényképeket közlünk majd” – zárja sorait a cikk kapcsán a Drót.

 

Nyitókép: Drót

Összesen 63 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
WLaci
2022. február 17. 01:01
Hú, micsoda botrány! Gyerekek, be vagytok sz.rva rendesen!
Vörös Piranha
2022. február 15. 12:41
A "néger" szóhasználattal szerintem nincs gond, legalábbis Magyarországon. Ugyanúgy azzal sem, ha a cigány szót használják. Ezek a szavak nyelvünk részei. Itt max azért kínos ennek a Makinak, hogy külföldi támogatói, fedőtisztjei frászt kapnak a nem polkorrekt megnyilvánulásaitól. :)
cutcopy
2022. február 15. 12:20
Maki kampánya már március harmadikára összeomlik.. )
Jól beqr
2022. február 15. 10:52
No comment. Kinyírni!
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!