Közös imára hív mindenkit az Omega

2021. november 20. 22:14

„Meggyőződésünk, hogy szeretetünk és hitünk ereje eljut hozzá” – írja a Kóbor Jánosért aggódó együttes.

2021. november 20. 22:14
null

Közös imára hívunk mindenkit Meckyért! – írja közösségi oldalán az Omega zenekar. Arra kérik az embereket, hogy november 20-án, szombaton este 10 és 11 óra között a lehető legtöbben gondoljanak Kóbor Jánosra, erőt és pozitív gondolatokat küldve neki.

Meggyőződésünk, hogy szeretetünk és hitünk ereje eljut hozzá” – írja az együttes.

Ahogyan mi is megírtuk, Kóbor János múlt hét kedden lett rosszul, ezért felesége kórházba vitte, ahol koronavírus-fertőzés miatt bent is tartották. A Bors később arról számolt be, hogy a zenészt azóta átszállították a Városmajori Szív- és Érgyógyászati Klinikára.

Az okot, hogy miért vizsgálják most Jánost a másik kórházban, nem tudom, de annyi biztos: az állapota se jobb, se rosszabb” – nyilatkozott a Borsnak az Omega menedzsere, Trunkos András.

Kép: Ficsor Márton

Összesen 25 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
AGSTN75
2021. november 21. 18:05
Imádkoztunk érte gyermekeimmel együtt. Sajnos nem értem egy 80-hoz közeli embernek mi veszteni valója van egy oltással??? De nyílván ez az ő döntése volt, remélem felépül és énekel még nekünk!!! Hajrá Mecky!!!!
llnnhegyi
2021. november 21. 12:40
Segíts magadon, az isten is megsegít! Ha hívnak,menj oltakozni!
KBA98
2021. november 21. 11:26
Nagyon szeretem az Omegát és Kóbort is! Nem egy buta tanulatlan emberről van szó, egyszerűen nem értem meg, hogy legalább a családja és persze saját érdekében miért nem oltatta be magát. Itt sajnos az ima már kevés, bár megtesszük érte!
Andreas
2021. november 21. 09:52
Szívműtétje lesz a Janinak?Merkely prof.ban bízhatunk,megmenti.De azért imádkozzunk érte!
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!