Bogdán László testvére nyerte az időközit Cserdiben

2020. október 04. 20:23

Bogdán Gyula 111, míg ellenfele 74 szavazatot kapott.

2020. október 04. 20:23

Bogdán Gyula (független) nyerte a vasárnapi időközi választást a Baranya megyei Cserdiben – tájékoztatta a bicsérdi közös hivatalhoz tartozó település jegyzője az MTI-t.

Magdó Szilárd közölte: a tisztségért induló két független jelölt közül Bogdán Gyula 111, míg Panek József 74 szavazatot kapott. A 277 választásra jogosult közül 191-en voksoltak; 6 választó érvénytelenül szavazott. A Mecsek nyugati végén fekvő településen azért volt szükség időközi választásra, mert a község tavaly megválasztott független polgármestere, a települést 2006 óta irányító Bogdán László júliusban elhunyt.

(MTI)

Összesen 28 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
formaegy
2020. október 05. 12:55
Megnéztem Cserdi honlapját, és érdekes. Bogdán László, polgármester Bogdánné Födő Krisztina, alpolgármester László István, képviselő Bogdán Ottó, képviselő Bogdán Gyula, képviselő Családi vállalkozás? Nem volt több Bogdán induló, hogy egy László István bekerült? Semmilyen rosszindulat nincs bennem, csak érdekes.
Bűbájos Küsmödy
2020. október 05. 07:28
Mily meglepő! Eddig is három Bogdánt, és egy Bogdánnét "tartalmazott" a testület, ami családi gebinként működik! A község képvisel-testülete: Bogdán László, polgármester Bogdánné Födő Krisztina, alpolgármester László István, képviselő Bogdán Ottó, képviselő Bogdán Gyula, képviselő
winniethepooh
2020. október 05. 06:09
Sok erőt, hitet és kitartást kívánok Bogdán Gyulának. Biztos vagyok benne, hogy őt is kegyetlenül támadni fogják a mindenért a magyarokat hibáztató díszcigányok. Nekik nem érdekük a cigányság felemelkedése, hiszen így nagyon jól megélnek belőlük. Hajrá Cserdi, hajrá Bogdán Gyula! Az ország mellettetek áll.
Valodi
2020. október 04. 21:26
Adjon neki Isten erőt és kitartást, hogy folytatni tudja valahogyan a testvére életművét...
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!