Beverték a szülők a rajztanár orrát

2020. október 19. 09:45

Egy hétre bezárták az iskolát.

2020. október 19. 09:45
null

Súlyos sérüléseket szenvedett a Kompolt-Nagyúti Általános Iskola egyik pedagógusa, amikor a buszmegállóban rátámadtak egy általa korábban állítólag felpofozott diák szülei – derül ki az RTL Klub Híradó riportjából, írja az Index.

Kompolton most elég nagy a feszültség, Kollár Tamás iskolaigazgató közleményben azt írta, kér mindenkit, hogy őrizze meg nyugalmát, a közösségi médiát pedig senki ne használja uszításra. Szombat este az iskola a Facebook-oldalán jelezte, hogy a következő héten tanítási szünet lesz.

Kép forrása: RTL Klub videója

Összesen 102 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Tatulus
2020. október 19. 19:48
Gyerekkoromban a mellettem ülő társam hátrabeszélt, mire a táblára író matektanárom hátrafordult és egy kurva nagy pofont zavart le nekem, amitől vélhetően hallásromlásom is lett! Délután bement a fater (110 kilós erő fizikummal) az iskolába és közölte vele, ha még-egyszer hozzám nyúl, kitapossa a belét! Na, nem is nyúlt! Amúgy sose szemtelenkedtem vele se, és mellesleg jelest adott év végén - jogosan! Hát, most állást kellene foglalnom, de nem fogok!
Bell & Sebastian
2020. október 19. 17:36
Nem a cigányokat kell felzárkóztatni, hanem magyar államot, de kurvagyorsan.
Rugo
2020. október 19. 17:29
Hazudnak a cigányok.
Rugo
2020. október 19. 17:26
Gondolom setét jenő, horvát aladár, meg a mandi díszcigány szakértője ebben is a cigányok elnyomását látják.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!