Az összetartozás dala – dalt készített Trianon 100. évfordulójára a Csík zenekar

2020. június 03. 21:16

A dalban több neves hazai előadó is feltűnik.

2020. június 03. 21:16

Hazám, hazám címmel készített dalt a Csík zenekar a Nemzeti Összetartozás Napja alkalmából, amely idén a trianoni békediktátum aláírásának 100. évfordulója is.

„A Hazám, hazám című dal és a hozzá készült videóklip arról szól, hogy bár 1920 óta határok választják el egymástól a magyarságot Közép-Európában és a világban, mégis egyek vagyunk.

Köszönjük az együttműködést Barcza Zsoltnak, Bartók Józsefnek, Bocskor Bíborkának, Csík Jánosnak, Dancs Annamarinak, Dér Heninek, Ferenczi Györgynek, Földes Eszternek, Kunos Tamásnak, Majorosi Mariannának, Makó Péternek, Mező Misinek, Miklósa Erikának, Molnár Ferenc „Caramelnek”, Molnár Leventének, Novák Péternek, Nyerges Attilának, Pál István „Szalonnának”, Serbán Attilának, Szabó Attilának, Szarka Tamásnak, Szvorák Katalinnak, Takács Nikolasnak és Tátrai Tibornak.”

Összesen 51 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Google
2020. június 04. 11:18
Bravo, bravo, bravo, haromszor is bravo! Rogton szebb lett ez a nap, koszonet erte. Szaz esztendo nem a vilag, eljen a magyar szabadsag! Eljen a haza , a magasban es idelent!
Sulammit
2020. június 04. 11:14
Máris "sláger" ez a dal. Szép, megható. Micsoda jó ötlet volt, ezeket az elszakított, elrabolt területeinken született előadókból összeállítani!
buckafej
2020. június 04. 07:11
Nagyon szép dal, nekem tetszik. És a megjelenő művészek sora mutatja Magyarország erejét és különlegességét: A határon túli magyar és a határon inneni magyar, zsidó, cigány mind sorstárs és testvér. És csak együtt tehetjük újra naggyá Magyarországot, amelyet mindannyian szeretünk.
Dénia
2020. június 04. 06:33
https://www.youtube.com/watch?v=ylK8HW3EaBU
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!