A kultúriparról

2020. május 18. 08:06

Látszik már, hogy ragálynak lassan vége, és nagyon nem akarják, hogy a kormány jól jöjjön ki belőle.

2020. május 18. 08:06
Aristo

„Divatba jött mostanában a libsi orgánumokban az »és akkor eljött értük a fekete autó« metaforát tartalmazó cikkek, élménybeszámolók közlése. Ennek ürügye a rémhírek terjesztéséről szóló törvény alkalmazása, valódi oka azonban a kormány járványügyi intézkedéseinek látható, számokkal is igazolható sikeressége. Látszik már, hogy ragálynak lassan vége, és nagyon nem akarják, hogy a kormány jól jöjjön ki belőle.

A fundamentalista libsizmus régi harci taktikája szerint, ha a valóság nem az elvárásaik szerint alakul, akkor a képzelet világába próbálják átvinni az ügyeket, gondolván, hogy abban ők jobbak, hiszen tulajdonképpen abban is élnek. Miután a ragály – hő imáik ellenére – nem irtotta ki a fél országot és nem hevernek temetetlen holtak az utcákon, ismét a régi-új témához, a szólásszabadsághoz fordultak, melyet Orbánbasi kegyetlen diktatúrája, a járványveszélyre hivatkozva a sárba tipor.

A helyzet annyira elfajult már, hogy legutóbb maga Koncz Zsuzsa, az SZDSZ erősen idősödő csalogánya is szükségét érezte a megszólalásnak. Valóságos (városi) legenda ő, hisz, a PaDöDö végleges és végzetes elhízása óta, a velünk élő mentális SZDSZ legnagyobb popdíváját tisztelhetjük benne. Miután érthető, anatómiai okokból ő nem tud népszerűségére pucér fotókkal ráerősíteni, mint ifjú pályatársnői szokták napjainkban, ezért kormánykritikával próbálkozik. Ez ugyan, a meztelenkedéssel ellentéteben, nem mindenkit hoz lázba, csak egy szellemileg jól körülhatárolható részt, de ez is több a semminél.”

 

Összesen 192 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
egyvilág
2020. május 19. 14:33
A kultúra és az ember viszonyának legfontosabb összefüggései: https://egyvilag.hu/temakep/103.shtml
Bell & Sebastian
2020. május 18. 23:43
Diszlexia Volna egy apró megjegyzésem. Általában nem szokás az orosz népet és kultúrát összetéveszteni a szovjet típusú zsidó-kommunista rémuralommal, ennek mintájára a munka ünnepét, amely nem utolsósorban egyházi ünnep is, a komcsik trappolás és integetés mániájával, ahonnan Adolf is szerezte az ihletet. A teljes magyar könnyűzene olasz ihletettségű, nevezetesen Gigliola Cinquetti rakott szoknyájának ráncából bújt elő, aki valljuk be, egyedül jobb, mint Koós, Aradszky és Koncz együttvéve. A Jelbeszéd -című lemez körüli műbotrányt leszámítva nem jut érv eszembe Koncz mondabeli ellenállása mellett. A rossz nyelvek szerint volt olyasmi, aminek sosem állt ellent, de az egyrészt magánügy, másrészt -szerintem-, erkölcstelen. Ennélfogva a családról terjesztett nézetei -finoman szólva-, nem irányadóak, de még bármi másról vallott nézetei sem. Tulajdonképpen defektes.
racerboy
2020. május 18. 16:27
" Koncz Zsuzsa, az SZDSZ erősen idősödő csalogánya ..." :-)))) Ez király . Grat !
BőröndÖdön
2020. május 18. 16:12
Arisztid,inkább nézz utána,hogy ki lesz a ferencvárosi újság főszerkesztője...:) :) :)
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!