PM: Sikeres a munkaerőpiaci reformprogram

2019. szeptember 11. 11:28

A munkaadók és a foglalkoztatási szolgálatok szorosabb együttműködésére épülő kezdeményezéssel 33 ezer álláskereső jutott munkához.

2019. szeptember 11. 11:28

Sikeres a munkaerőpiaci reformprogram, a munkaadók és a foglalkoztatási szolgálatok szorosabb együttműködésére épülő kezdeményezéssel 33 ezer álláskereső jutott munkához és mintegy 90 százalékuk ma is dolgozik – mondta a Pénzügyminisztérium (PM) munkaerőpiacért és vállalati kapcsolatokért felelős helyettes államtitkára  szerdán Kaposváron.

Marczinkó Zoltán István a Somogy Megyei Kormányhivatal munkáltatóknak rendezett szakmai konferenciáját megelőző sajtótájékoztatón hangsúlyozta: a cél az, hogy a jövő március végén záruló reformprogram összesen 50 ezer olyan embert juttasson munkához, akiket három hónapnál tovább foglalkoztatnak.

Karakó László, a PM munkaerőpiaci reform végrehajtásának előmozdításáért felelős miniszteri biztosa hozzátette, jó esély van arra, hogy a programba bevont álláskeresők száma 20-25 százalékkal több lesz a tervezettnél.

(MTI)

Összesen 5 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
cga82
2019. szeptember 11. 14:07
Katka dolgozik már? És a másik?
Lombi
2019. szeptember 11. 12:29
Sokkal jobban hangzik, mint a -kaptok jó sok segíjt a semmiért- című politika. Meg a "megélhetési bűnöző" kategória bevezetése.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!