Karácsony: az ellenzéki összefogásra szavazók megváltoztathatják településük sorsát

2019. szeptember 06. 12:29

A párbeszéd új kereteit alakítanák ki az önkormányzatokban – tette hozzá Tóth Bertalan.

2019. szeptember 06. 12:29

Az októberi önkormányzati választáson a legtöbb településen a választópolgárok az ellenzéki összefogás jelöltjeire szavazva megváltoztathatják településük sorsát – jelentette ki Karácsony Gergely, a baloldali ellenzéki pártok főpolgármester-jelöltje pénteken Budapesten sajtótájékoztatón.

Karácsony Gergely szerint az elmúlt kilenc év kormányzása kárt okozott az egészségügy, az oktatás, a szociális ellátás területén, ezért azt szeretnék, ha ezeket a károkat az önkormányzatok orvosolni tudnák, ha az önkormányzatok „nemcsak a szabadság, hanem a szolidaritás szigeteivé” válnának.

Tóth Bertalan, az MSZP elnöke hangsúlyozta, az elsődleges cél a fideszes kiskirályok leváltása. Az önkormányzás nem a helyi képviselők kiváltsága, hanem a helyben élők demokratikus joga, ezért a párbeszéd új kereteit alakítanák ki az önkormányzatokban – tette hozzá.

(MTI)

Összesen 22 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
péterx
2019. szeptember 06. 15:05
Persze, hogy "megváltoztatnák": azt is romhalmazzá tennék, mint a balos kormány 2002-2010 között az országot.
Tidal_wave
2019. szeptember 06. 14:51
Kari Geri! Az egykoron ellenzéki körökben népszerű rapper, Dopeman szavaival élve: Nincsen hangotok, a stílus is amatőr, sokan szeretik a szart...
villogókékfog
2019. szeptember 06. 14:14
Hogy ez milyen fárasztó. Még az mti-t is kár ilyenekkel terhelni.
mukk
2019. szeptember 06. 13:29
Igaza van Karácsonynak. Ha a választók az összefogásra szavaznak, megváltoztathatják a településük sorsát. Sokkal szarabb lesz.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!