Morvai Krisztina: Gumibotcsinálta politikus vagyok

2018. június 19. 10:39

Politikai pályafutása kezdetére emlékezik az EP-képviselő.

2018. június 19. 10:39

A Pesti Srácok készített portréfilmet Morvai Krisztinával, amelyben az EP-képviselő visszatekint politikai pályafutása kezdetére. „2006 nyarán még súlyos rákbeteg voltam, élet és halál között, október 23-án pedig a gyerekeimmel a lépcsőházban töltöttük az éjszakát, miközben ment a lovasroham, a gumibotozás, a szemkilövetések. Gumibotcsinálta politikus vagyok: aznap éjszaka váltam közszereplővé, fellázadtam az ellen, hogy össze-vissza hazudnak arról, hogy mi történt október 23-án Budapesten. Elviselhetetlen, hogy megaláznak bennünket, hogy megtapossák az emberi méltóságunkat, az emberi jogainkat, nem lehet mindig diplomatikusnak és megértőnek lenni. Igenis fel kell emelni a fejünket, és visszavenni a hazánkat” – mondja Morvai.

Összesen 10 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
liberálzöld.
2018. június 19. 22:33
Vibrátor volt az, nem gumibot.
Gombóc XVI. Artúr
2018. június 19. 22:06
Vajon mikor fog feltűnni a Párt színeiben?? Mert a benyalást már elkezdte...
Illieral
2018. június 19. 19:59
Azt azért ne feledjök, hogy über libsi volt őkelme. Most vagy magához tért, vagy simán csak egy újabb megélhetési politikus.
hátakkor
2018. június 19. 18:42
Balóné.. :) Nem az RTL Klub lett beszántva, sóval behintve, hanem Zazri volt megengedő a kvótával a stúdióban a Balóné férjénél. Zázriwetz felfuttatásában szép pont volt a Gyárfás-féle kiszervezett Pártkeltében Balóné, Bánó és Betlen magunkfajtázása.. Heller sokáig bírta hogy felfedje a Mozgalomra kell szavaznia a teljes nihilista internáci brigádnak. Már túl késő volt és Heller szavai sose értek sokat. Zazri maga, meg Balóné, Chanad, Radnay, G.Lajos, Hellerrel, Rangos Katival, Egyenes Olgával, Balóval, Betlennel, Gyárfással, stb. - szép csapat! Átlátszó volt a kisérlet. Nem kicsit.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!