Festékkel dobálták meg a szovjet emlékművet

2017. április 18. 09:48

Komáromy Gergő ligetvédő és társa sajátosan értelmezte a hétfői locsolkodást: lányok helyett a szovjet emlékművet, víz vagy kölni helyett pedig vízalapú festéket használva „öntözött”. A rendőrség előállította őket.

2017. április 18. 09:48

A Ligetvédők közül a „Hasta la vista, Mr. Prime Ministacímű dalával elhíresült Gregory G Ras, eredeti nevén Komáromy Gergő, aki egyébként a szombati „Nem maradunk csendben!” elnevezésű Szabadság téri demonstráción is fellépett, egy társával húsvéthétfőn narancssárga, vízalapú festékkel teli lufikkal dobálta meg a Szabadság téri szovjet emlékművet. Erről, valamint az ezt követő rendőri intézkedésről élővideóban tudósítottak a Facebookon.

Az első két igazoltató rendőrhöz később még kettő csatlakozott, a dobálózó aktivistákat pedig bűncselekmény gyanúja miatt előállították az V. kerületi rendőrkapitányságon.

Összesen 78 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
=nessuno=
2017. április 18. 20:53
Szégyen és megalázó az a megszállási emlékmű.
2017. április 18. 13:58
Szomorú, hogy az Ereklyés Országzászlónk helyén még mindig ez a ruszki emlékmű áll. Mikor történik meg végre a csere?
írmag
2017. április 18. 13:39
Megoldás Pongrátz Gergely gondolatai mentén: 1. A Szabadság téri önkényuralmi jelképek eltávolítása. 2. Az emlékmű ügyének végső rendezése -a térről történő eltávolítás - csak államközi tárgyalás útján valósulhat meg. Letakarhatjuk egy gyapot lepellel is, melynek felirata egy csasztuska szövege a rákosi korból: Ember nálunk nincs meztelen, mióta itt gyapot terem, Gyapotunk fehér, mint a hó, köszönjük Szovjetunió.
atila68
2017. április 18. 13:28
„Hasta la vista, Mr. Prime Minista” című dalával elhíresült Gregory G Ras W,T.F !? Kislányok héló, azért mert ti valami félidiótát hallgattok kávészünetben a szerkesztőségben attól az még nem híres ám!
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!