Vége a Magyar Nemzeti Arcvonalnak

2016. december 08. 09:25

Teljesen felszámolták a Magyar Nemzeti Arcvonalat, ugyanis a szervezet mind a tizenkilenc aktív tagját meggyanúsították, közülük hármat előzetes letartóztatásba helyeztek. A szélsőséges hungarista szervezetnek így nem maradt működőképes, szervezett militáris alakulata.

2016. december 08. 09:25

A Magyar Nemzeti Arcvonal szélsőséges hungarista szervezet valamennyi aktív tagját meggyanúsították, közülük hármat előzetes letartóztatásba helyeztek – írja a Magyar Idők.

A lap szerint ezzel a szervezetet gyakorlatilag felszámolták. Ugyanis noha csak a jászberényi alcsoport felszámolása kapott nagy nyilvánosságot, mára nincs működőképes, szervezett militáris alakulata a Magyar Nemzeti Arcvonalnak.

A Magyar Idők úgy tudja: a szervezet tizenkilenc tagjának többségét fegyverrel, lőszerrel, robbanóanyaggal való visszaélés, valamint közösség tagja elleni erőszak előkészületével gyanúsítják.

A tizenkilencedik gyanúsított a szervezet alapítója, idősebb Győrkös István, aki előzetes letartóztatásban van. Őt rendőrgyilkosság, valamint lőfegyverrel és lőszerrel való visszaélés miatt fogták el. Ő volt az, aki október végén lelőtte a bőnyi családi házhoz kiérkező rendőrök egyikét.

A lap értesülése szerint az ügyben indult belső rendőrségi vizsgálat második része még a karácsonyi ünnep előtt befejeződhet.

Összesen 79 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Akitlosz
2016. december 08. 18:26
A hatalom megint elővette a náci kártyát, mint 1990. óta már olyan sokszor. Félnek ők még az ilyen 19 fős szervezetektől is, meg a Kétfarkú Kutyapárttól is, de jelenleg főleg a Jobbiktól.
Senye Péter
2016. december 08. 16:51
Nem katonásdival kell megoldani a problémákat.
Szúnyog
2016. december 08. 16:21
Az feltűnt valakinek, hogy ez a sztori mennyire más, mint a korábbi verzió?
3M..
2016. december 08. 14:09
Németországban is a hazafiakat vegzálják, koholt vádak alapján, így elterelvén a figyelmet a migránsokról. Magyarországon is ugyanaz a recept, elterelvén a figyelmet a kötvényesekről. A Fidesz teljesen befeküdt a külföldi parancsnak. 100% Brüsszel! Szebb Jövőt!
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!