Három településen is időközi önkormányzati választás lesz vasárnap

2015. augusztus 06. 08:05

A Nógrád megyei Cserháthalápon, a Somogy megyei Szentbalázson és a Pest megyei Tápiószelén időközi önkormányzati választást tartanak vasárnap, ahol polgármestereket és önkormányzati képviselőket választanak.

2015. augusztus 06. 08:05

Három településen lesz időközi önkormányzati választás vasárnap: polgármestereket, önkormányzati képviselőket választanak.

A Nógrád megyei Cserháthalápon azért kell faluvezetőt választani, mert az októberben megválasztott polgármester, Mészáros Sándorné május 15-ei hatállyal lemondott a tisztségről. A vasárnapi voksoláson öt jelölt indul. 

A Somogy megyei Szentbalázson azért kell időközi polgármester-választást tartani, mert a korábbi polgármester, a független Csutorás Gábor május 15-én egészségi okokra hivatkozva lemondott posztjáról. A voksoláson két független jelölt indul.

A Pest megyei Tápiószelén azért lesz időközi választás, mert a község képviselőtestülete kimondta feloszlását. A polgármester-választáson három jelölt indul, és 22 jelöltből választják ki az új képviselőtestület tagjait.

Összesen 1 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
komondor
2015. augusztus 06. 09:25
Az egyik párt sem mer saját jelöltet indítani?!
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!