Az útdíj hatástanulmányaira kíváncsi az Együtt politikusa

2015. január 10. 11:59

Szabó Szabolcsnak kétségei vannak afelől, hogy készültek-e hatástanulmányok, ezért az NFM-hez fordul.

2015. január 10. 11:59

Közérdekű adatigényléssel fordul a Nemzeti Fejlesztési Minisztériumhoz az útdíjrendszer átalakítását megalapozó hatástanulmányokért az Együtt politikusa, Szabó Szabolcs. A független országgyűlési képviselő ezt szombaton közölte az MTI-vel. Közleményében érzékelteti: kétségei vannak afelől, hogy valóban készültek hatástanulmányok az intézkedés előkészítésekor.

Összesen 17 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Morgen
2015. január 10. 23:15
A kormány nem azért lett kétharmaddal megválasztva, hogy a macskajancsiknak dolgozzon.
Gombóc XVI. Artúr
2015. január 10. 23:02
A Fidesz kormány legfeljebb akkor készít hatástanulmányt, ha azzal valaki jó barátot lehet megbízni. Erre a legutolsó bizonyíték az a kijelentés, hogy az nem a kormány feladata, hogy azt kiszámolja, hogy hány ember fogja elveszíteni az állását a vasárnapi zárvatartás miatt. Nomeg a független hatástanulmányokkal az is baj, hogy az esetleg bebizonyítaná, hogy a fiúk hülyeséget beszélnek...
Tintamin
2015. január 10. 23:01
HAHHAHAHAHHAHAHHAHA:DDDDD Hát hogy lenne már ilyen??????:)))) A fidesz kitaláta az társadalmi "éles teszt"-et: amikor hasból nyomják a törvényeket, adókat, és megnézik, hogy hogy működik. Szopó, hogy a mi életünket bétatesztelik, és basszák szét, mert annyira segghülyék, hogy képtelenek előre gondolkodni. A sok barom meg csak békemenetel, meg tapsikol, hogy hűdejó.
GV0917
2015. január 10. 14:57
Jéé! Az együtt még létezik? Jó, a neve még nincs törölve, no de bocsássanak meg : politikusai? Egyet mutassanak, mert ha kettő volna az már többesszám...
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!