Jönnek az új Erzsébet-utalványok

2013. január 16. 10:01

A munkavállalók februárban kaphatják kézhez az új Erzsébet utalványokat, amelyeket tízezerrel több helyen fogadhatnak majd el a Nemzeti Üdülési Szolgálat tervei szerint.

2013. január 16. 10:01

Keddtől lehet rendelni az új Erzsébet-utalványokat, amelyeket már februárban kézhez kaphatnak a munkavállalók – tudatta a Világgazdasággal a Nemzeti Üdülési Szolgálat Kft.

A NÜSz közölte, tízezer elfogadóhellyel bővítenék az elfogadóhelyi hálózatot, hogy minél többen vehessék igénybe az Erzsébet-utalványt. A Világgazdaság szerint mindenképpen szükséges a bővítés, mivel az 51,17 százalékos adóteherrel bíró ajándék-utalványutalvány a szerződött szolgáltatóknál többek között műszaki cikk, lakberendezés, könyv, ruha, játék és utazás vásárlására is felhasználható lesz.

A minimálbér 30 százalékáig, 29 400 forintig juttatott Iskolai Erzsébet-utalvány 35,7 százalék adóteher mellett adható. A szelvénnyel tankönyv, taneszköz és ruházat is vásárolható lesz majd. A Szabadidő Erzsébet-utalvány pedig a nem pénzben kapott juttatások közül adómentes lesz, és legfeljebb 50 ezer forint értékben lehet majd vele sport- vagy kulturális szolgáltatást igénybe venni.

Összesen 0 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!