Mostantól neten is olvashatók az Axel Springer lapjai

2012. október 18. 15:05

A Világgazdaság és a Manager Magazin után hét magazinját és nyolc megyei napilapját is digitálisan elérhetővé tette az Axel Springer.

2012. október 18. 15:05

A Világgazdaság és a Manager Magazin után az Axel Springer gondozásában megjelenő hét magazin és nyolc megyei napilap is elérhetővé vált digitális formában – számolt be a mediainfo.hu. A Kiskegyed, Kiskegyed Konyhája, GEO, Autó-Motor, Auto Bild Magyarország, Lakáskultúra, Fanny Konyha, 24 Óra, Békés Megyei Hírlap, Heves Megyei Hírlap, Petőfi Népe, Somogyi Hírlap, Tolnai Népújság, Új Dunántúli Napló, Új Néplap a kiadó három szolgáltatóval – a Dimaggal, a Digitalstanddal és a Testmannal – kötött megállapodásának köszönhetően lesz online is elérhető.

A portál arról is beszámolt: a digitális kiadványok teljes mértékben megegyeznek a nyomtatottakkal, ugyanaznap jelennek meg, mint a print újságok, és többféle periodikára is előfizethetők, egyúttal a korábbi lapszámok is megrendelhetővé váltak.

Összesen 0 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!