Közmunka magánterületen Gyöngyöspatán

2012. június 22. 12:31

Több mint 1,1 millió forintnyi közfoglalkoztatási támogatást vissza kell fizetnie Gyöngyöspatának, mert a munkát a szerződéstől eltérő helyen, részben magántulajdonú ingatlanokon végeztették.

2012. június 22. 12:31

A Heves Megyei Kormányhivatal közölte: hatósági szerződés megszegésének következményeként a kormányhivatal munkaügyi központja 1,119 millió forint közfoglalkoztatási támogatás és késedelmi pótlék visszafizetésére kötelezte Gyöngyöspata polgármesteri hivatalát; a határozat nem jogerős.

Az ellenőrzés során kiderült: Gyöngyöspatán a közfoglalkoztatás a szerződés tartalmától részben eltérő helyen, magántulajdonban álló ingatlanokon zajlott. Ugyanakkor a munkaügyi kirendeltség azt nem állapította meg, hogy szabálytalan foglalkoztatás Gyöngyöspata polgármesterének ingatlanján is történt volna.

Összesen 20 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
cinege
2012. június 24. 00:56
"Több közmunkás, nevük elhallgatását kérő önkormányzati dolgozók valamint egy szomszéd is azt állítja, hogy a brigád napokon keresztül Juhász Oszkár bodzásában dolgozott."(168óra) A jobbik így állítja helyre a törvényességet??
Hajdú Sógor
2012. június 23. 09:16
A Pichler kabinfőnök merre kóricál?
Licit Elek
2012. június 23. 08:52
Kár, hogy nem bizonyított, hogy az Oszi telkén is dolgoztak a munkások. Ezt sajnálom! De amúgy tipusos esete a jobbikos kettőslelkűségnek ez az eset. A haza mindenekelőtt az csak annyit jelent, hogy mindenekelőtt takarodjon el az, aki nem úgy gondolkodik és beszél, ahogy ők, hogy majd a hazát a saját képükre és hasonlatosságukra formálhassák. Ugyanez lenne akkor is, ha kormányoznának - Isten őrizz!! -, ma azt mondják, hogy ők a tudás és a megoldás birtokosai, de csak mert még nem voltak ott. És odajutva semmi mást nem tudnának tenni, mint amit ma is tesznek: megoldások és fejlődés helyett propagandát szolgáltatni.
Lilian
2012. június 22. 22:00
A kérdés már csak az hogy miért végeztették magántulajdonú ingatlanokon? Egyáltalán mit építenek? Mindenesetre megszegni a törvényt, csalni rossz dolog. Ez is jól bizonyítja a jobbik-rosszabbik módon osztja be az adófizetők pénzét.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!