Helycserés támadás a Comedy Centalnál

2012. április 14. 09:12

Feláll a Comedy Central programigazgatói székéből Litkay Gergely, helyére pedig Temesvári Marietta kerül. Litkay ugyanakkor továbbra is kreatív ötleteivel támogatja majd a csatornát.

2012. április 14. 09:12

Feláll a Comedy Central programigazgatói székéből Litkay Gergely, helyére pedig Temesvári Marietta kerül, aki a Viacom ifjúsági márkáiért felel. Az operatív feladatokat Öskü Ambrus, a csatorna korábbi gyártásvezetője veszi át.

A Médiapiac közlése szerint ugyanakkor Litkay nem hagyja el a csatornát. „Az, hogy lemondtam a programigazgatói posztról, nem azt jelenti, hogy elhagyom a csatornát, ezek után is kreatív ötletekkel segítem majd a Comedy Centralt. A csatorna, mint saját gyerek továbbra is szívügyem és ez egy igazán jó lehetőség arra, hogy azzal a részével foglalkozzam a dolognak, ami a legjobban érdekel. Marietta profi, tapasztalt programming vezetőként alakítja majd csatorna stratégiáját. Ambrussal pedig már több, mint egy éve készültünk a pozícióváltásra, számos szakmai kérdésben közösen döntöttünk eddig is. Mindketten értik a dolgukat, nyugodt szívvel hagyom rájuk a csatorna irányítását” - mondta el Litkai Gergely a portálnak. A volt igazgató A Comedy Central bemutatja, a Van képünk hozzá és a Susogós Mackók készítésében működik továbbra is közre.

Összesen 0 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!