Jöhet a diplomásadó?

2011. szeptember 09. 14:02

A NEFMI-nél felmerült, hogy a diplomások fizetésének egy részét egy alapba kellene adni, melyből a jövő generációt képzik majd. Konkrétumok nincsenek, ötletek és koncepciók vannak.

2011. szeptember 09. 14:02

Réthelyi Miklós nemzeti erőforrás miniszter az Inforádiónak elmondta: felmerült, hogy a diplomásoknak egy alapba kellene utalniuk fizetésük egy részét, melyből a következő generáció értelmiségét képzik majd.

A miniszter nem tudott válaszolni arra, hogy önkéntes vagy kötelező lenne az alaphoz való hozzájárulás. Erről egyelőre csak ötletek, koncepciók, tárgyalások vannak, valamint szóba kerül majd a vasárnapi kormányülésen is. A héten Hoffmann Rózsa az állami finanszírozású képzéseket felváltó állami ösztöndíjrendszer kialakításáról beszélt.

Összesen 60 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
==T==
2011. szeptember 10. 19:00
Szopja ki a faszomat Orbán Viktor, Réthelyi Miklós, Matolcsy György, Hoffmann Róza, meg úgy kb. az egész kormány és az a kb. 3 millió agyhalott, aki rájuk szavazott....
kiki
2011. szeptember 10. 12:08
Őszintén. Nem kell megválogatni a szavaitokat. Hogy igy vagy ugy Zsidó szarházi gecik . Mondjátok ki! Írjátok le nyugodtan. Tünnyön a jó büdös kurva anyjába mind és azok is akik ezekkel szimpatizálnak. Fel kéne már ébredni! Ki kéne lépnetek 1 kicsit a paradicsomból. Hogy mi is az igazi magyar valóság. Dolgozz és dolgozz! Fizess és fizess! A magyar aki dolgozik dögöljön meg igaz! erről szöl az egész. Közbe legyen családod mert fogy a népesség. csak hogy tartsd el ha 1-ik napról a másikra felmondanak hitelek meg vannak . Mert ugye ez az unio? Európa:) Átlépsz 1 határt fizetésed többszöröse az itteninek. De kevesebbet dolgozól. A fasznak ez a szar unió is. Nagy pénzmosás az egész! Csak nincs aki kimondja.
kiki
2011. szeptember 10. 11:59
Nem veszitek észre milyen balfaszok ülnek vezető pozícióba! Röhej ez az egész! Hajszín után ne fizessünk? Esetleg magasság után? Kedves miniszterek? Sírtok hogy nincs pénz a kasszában. Kik adtak a rendőröknek fejenként 20 év szolgálatra 220000 ft-os nyugdíjat? Más pedig 40 éves munkaviszonyra kap 54000 ft-ot az államtól. Nem kellet volna ennyit lopni. Őszintén el kéne már ezeket az embereket zavarni a picsába ki az országból. Menjen mind oda vissza ahonnan jött. Az ország lakosságának 80 %-a alig tud megélni. A bankok megölik a népet. Ők irányítanak mindenkit és az a pár nagyon tehetős ember aki e mögött ál. Pl Csányi. Észhez kéne már térni . Úgy mint egyiptomban. Mást bármikor el lehet küldeni a munkahelyről őket nem?.
orion
2011. szeptember 10. 00:11
Épp most fejeztük be az ünneplést, gyereknek ma volt a diplomaosztója. Mindjárt szólok is neki, hadd örüljön még jobban! A rektor igen szépen beszélt, de ezt az apróságot nem említette.. A másikat még ma kiíratom az egyetemről és elküldöm lumpen, réz-és naplopó, pudégyártó, öregasszonyt erőszakoló szubhumán kisebbséginek. Azannyuk keservit, elment az esze a fidesznek is? Mert nekem biztos elment, amikor 50 évesen begyűjtöttem még egy közgazdász diplomát is. Munka mellett, estin, nem kevés tandíjért. Nem érdekel, hogy koncepció vagy ötlet vagy agyrém-az sem, hogy lesz-e belőle valami vagy sem, már a kósza gondolat is nagyon felháborít! Ez a sok málészájú szarjankó karrierista seggnyaló idióta, meg az ő ötleteik! Kizárt, hogy én még egy sarcot megfizessek. Főleg olyat nem, amelyik a tehetséget, szorgalmat, kitartást bünteti. Nem, nem, soha! Pénzelem a drogosokat, alkoholistákat, munkanélkülieket, svájci frank hiteleseket, cigányokat, holokauszt áldozatok hetedízigleni leszármazottait, bankokat konszolidálok, nyögöm az államadósság rám eső részét, nyelem a port, a szmogot, a gyalázkodásokat nagyjából szó nélkül-de nálam ezzel betelt a pohár. Dixi (vagy uff)
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!