Az ügyészség Galambos letartóztatását kérte

2011. június 30. 17:48

Galambos Lajos ügyvédje közölte: a Budapesti Katonai Ügyészség kezdeményezte a Nemzetbiztonsági Hivatal egykori igazgatójának előzetes letartóztatását.

2011. június 30. 17:48

 Molnár Lajos ügyvéd csütörtökön közölte: a Budapesti Katonai Ügyészség kezdeményezte Galambos Lajos, a Nemzetbiztonsági Hivatal egykori igazgatójának előzetes letartóztatását. Molnár elmondta: nem beszélhet arról, mivel gyanúsítják védencét, hiszen „minősített ügyről van szó”.

Az MTV Híradója kedden számolt be arról, hogy Galambost gyanúsítottként hallgatják ki, a Magyar Nemzet szerdán megjelent információi alapján államellenes bűncselekményekről van szó. A napilap szerint az ügy kapcsolódhat Egymásért Egy-Másért Alapítvány ügyéhez. Az MN értesülései alapján Földesi-Szabó László, az alapítvány kuratóriumának egykori elnöke olyan vallomásokat tett, melyek kapcsolódhatnak Galambos Lajos és Jakubinyi Róbert ügyéhez.

Összesen 2 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Lion
2011. június 30. 18:05
Földesi Szabó László elkezdte kinyitni a száját? Lesz itt még show. (Persze a végén mindenki megússza, ahogy az összes Biszku Béla is)
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!