Médiatanács: Elfogult volt Az Este

2011. április 28. 18:29

Figyelmeztette a Magyar Televíziót a Médiatanács Az Este című műsora miatt. A médiafelügyelet szerint az MTV nem teljesítette az átfogó és elfogulatlan tájékoztatás törvényi követelményét. A hatóság vizsgálata megállapította, hogy Az Este 2010. június 14-20. közötti adásaiban nem jelentek meg a kormány álláspontjától eltérő vélemények.

2011. április 28. 18:29

A médiafelügyelet közleménye szerint az MTV nem teljesítette az átfogó és elfogulatlan tájékoztatás törvényi követelményét Az Este című műsorában tavaly nyáron, ezért a figyelmeztette a tévétársasága. Az indoklás szerint azért csak figyelmeztette a tévét, mert 2008 óta nem kellett szankcionálni a társaságot.

A Médiatanács Az Este című műsor 2010. június 14-20. közötti adását vizsgálta, s megállapította, hogy a kormányzati véleményhez képest eltérő álláspontot képviselő szereplők nem jelentek meg, ezért nem volt lehetőség egy adott téma több oldalról való megvitatására, eltérő vélemények bemutatására.

Összesen 47 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
nyugalmazott tanár
2011. május 02. 07:16
Ellenzéknek is tetsző média akkor van, és csak akkor lesz, ha megint totálisan kisajátítják azt. Milyen elégedettek voltak amikor egy hangot nem engedtek leadni, ha nem az ő hazugságaikat fújta. Reméljük azok az idők elmúltak!
TroppauerH
2011. május 01. 16:18
Gratula Médiatanács! "Az este" amióta elindult mindíg is elfogult volt! És az is marad. Evvel felesleges foglalkozni.
huttinger
2011. április 28. 21:19
"""Első fokon hat év börtönbüntetésre ítélte Gergely Zsoltot, a Borsod-Abaúj-Zemplén megyei közgyűlés volt fideszes alelnökét, jelenlegi elnöki tanácsadóját a megyei bíróság csütörtökön. A döntés szerint a politikusnak 43 millió forint kártérítést is fizetnie kell."""" Ez mintha nem lett volna hír az MTV-n. A HÍR TV-t már nem is említem....
szigno57
2011. április 28. 21:14
Ez a hülyeség netovábbja, most verik a taknyukat, de nekünk 8 évig kellett néznünk reggelente a coci NAPkelte-TV-t, ráadásul minden hétvégén a Verebes krehácsolt, szuszogott, gyögött fingott - az rendben volt. Most kidekázzák, nehogy az impotens MSZLMP-jobbik 1 perc műsoridőről lemaradjon. Kérjük vissza a 2002-2010 közti törvénysértő módon elcsalt műsoridőt! Na akkor beszélhetünk kiegyensúlyozott tájékoztatásról, addig ferde a mérleg!
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!