Lengyelország
15:002024. június 16.
Hollandia
Szlovénia
18:002024. június 16.
Dánia

Schmitt: Képtelenség, hogy szt-tiszt lettem volna

2011. március 26. 15:41

Nem érintik komolyan az őt ért vádak, mert tudja, hogy alaptalanok - nyilatkozta egy megyei napilapnak Schmitt Pál köztársasági elnök.

2011. március 26. 15:41

Schmitt Pál az Új Néplap szombati számában megjelent interjújában azt mondta, energiájának csak kis részét kötik le a személye elleni durva támadások, és azért nem érintik komolyan, mert belül tudja, ezek a vádak teljesen alaptalanok. Mint elmondta, mindezt bizonyítani is tudja, ezért is hozta nyilvánosságra 1964-ben történt közlekedési balesetét. Életrajza teljes megismeréséért hajlandó kimásolni a munkakönyvét is, amiből kiderül, volt kocsirakodó, kétkezi munkás, hogy felvegyék az egyetemre - mondta.

Hogy én szt-tiszt lettem volna? Ez annyira képtelenség, ezzel nem is foglalkozom, különben is ezt nekik kellene bizonyítani” - nyilatkozta Schmitt. Hozzátette, hogy szerinte nincs olyan ember, akit ennyiszer átvilágítottak volna, mint őt. Hiszen korábban volt nagykövet, parlamenti képviselő, az Európai Parlament alelnöke és az Országgyűlés elnöke is.

 

Összesen 91 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
MakkA
2011. március 28. 09:00
1. Mindegy, ki a Közt. elnök, ha maga Teréz anya lenne, akkor is nekimennének. 2. Elnézve a hozzászólásokat, amikor a min. elnök bizonyítottan szt. tiszt volt, apja Erdélyben a deportálásokat intézte - ezzel semmi baj nem volt, sőt meg is magyarázták, hogy direkt jó. Ezért egyszerűen hiteltelen ez a felháborodás. 3. Én ismertem vívót, és azt mondani rájuk, hogy a rendszer szekértolói voltak, elég nehéz. Ő speciel azért indult még x olimpián, mert 45 előtti életével (katona volt) zsarolták, és simán internálják, a nem indul és hoz érmet. 4. Utána sem hagyták békén, pl. Los Angeles kapcsán egy csomó sportolót egzisztenciája elvesztésével zsaroltak, hogy szólaljon meg. 5. Én láttam mszp vezetőinek helyesírását. Csak körülöttük olyan lojális társaság van, akik NEM adnak ki kézzel írt dolgot. Itt inkább abban hibás, hogy a mosolygós öltönyösöknek naivan mindent elhisz, és hagyja, hogy falnak vezessék. (Amikor tesz egy ilyen bejegyzést, van, akinek kötelessége átnézni. Ahogy a kajájára is ügyel az őrezred.) o
wartog
2011. március 27. 17:07
Látom kaptam hideget meleget a véleményemért. Szal, én nagy drukkere vagyok a kormánynak a saját érdekemben, de ez nekem nem jön be.Ez nekem sok.Fentebb tisztelt kommentelők feszegették az állampárt működését.Ezzel nincs is baj addig amíg a bili nem borul.De borult. Valakit valaki feldobott, és az le is guggolta. Talán nem, talán nem Ő volt. Nekem akkor is túl sós ez a leves.Ehetetlen.Ezen a szinten az.Én egy büdös kis gyökér vagyok, de miattam nem ül senki, és szegényebb se lett.Hát ilyen formán.
krotak
2011. március 27. 16:18
Nagyon örültem volna, ha felkérik köztársasági elnöknek Jókai Annát, s ő elfogadta volna.
kérdés
2011. március 27. 00:26
Schmittet lehet gyalázni, Ranschburgot még említeni sem. Ennyi, ha visszaolvassák.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!