Újra szavaznak 13 településen

2010. október 04. 13:54

A vasárnapi időközi választást Dankó Béla, a Fidesz-KDNP jelöltje nyerte a Békés megyei ötös számú választókerületben. Dankó az ÁSZ-elnökké választott Domokos László helyére került a parlamentbe.

2010. október 04. 13:54
Időközi polgármester-választást tartanak azon 13 településen, ahol szavazategyenlőség alakult ki. Eközben a vasárnapi időközi országgyűlési választást Dankó Béla, a Fidesz-KDNP jelöltje nyerte Békés megye ötös számú, szarvasi központú választókerületében. A településen azért kellett választást tartani, mert Domokos László képviselőt megválasztották az Állam Számvevőszék elnökének, ezért képviselői tisztéről lemondott. A választáson a második a Jobbik, míg harmadik az MSZP jelöltje lett. Dankó Bélát ezzel együtt Kondoros polgármesterévé is megválasztották.

Összesen 0 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!