Alsóörsi gyilkosság: homoszexuális dráma?

2010. augusztus 05. 09:09

Az áldozatot és a tettest is jól ismerő személyek azt állítják, szerelemféltés volt az oka az alsóörsi rendőrgyilkosságnak: a főtörzsőrmester és a gyilkos között szerelmi kapcsolat állt fent, ami azonban rövid ideje megromlott.

2010. augusztus 05. 09:09

Már a nyomozók is vizsgálják, hogy szerelemféltés áll-e a rendőrgyilkosság hátterében, írja az atv.hu. A lap a meggyilkolt főtörzsőrmester ismerőseitől megtudta: a rendőrt az a Bálint kereztnevű férfi ölte meg, aki a gyilkosság után öngyilkos lett. Az atv.hu informátorai szerint Bálint Svájcban dolgozott, a nyarakat azonban Alsóörsön töltötte. Bálint és a nőtlen, egyedül élő meggyilkolt rendőr, Gamauf János között szerelmi kapcsolat állhatott fent, ami azonban megromlott az utóbbi időkben - az atv.hu forrásai szerint ez vezetett a gyilkossághoz.

Szerda hajnalban, éjfél után kezdődött a lövöldözés Alsóörsön. Gamauf János főtörzsőrmester és a vele tartó szakközépiskolás rendőrgyakornok éppen igazoltattak, amikor tüzet nyitottak rájuk egy tőlük harminc méterre álló sötét BMW-ből. A lövedékek nemcsak a rendőrt, hanem az igazoltatott autó egyik 21 éves utasát is eltalálták. Fültanúk szerint automata kézi fegyverből, géppisztolyból adták le a lövéseket.

Frissítés:

Ugyan a helybeliek azt állítják, hogy Garnauf János és az amúgy Svájcban éló, Balatonon csak nyáron tartózkodó Bálint párkapcsolatban álltak, a rendőrség szerint a meggyilkolt főtörzsőrmester híváslistája alapján nem álltak kapcsolatban - legalábbis az utóbbi napokban telefonon keresztül nem. Ugyanakkor a nyomozásban résztvevő rendőrök is elismerik, hogy többek között lehetséges indíték a szerelemféltés is.

Összesen 11 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
cruz
2010. augusztus 06. 06:02
Illő lennelassan 2 nap után átírni a BMW-t Skodára! Már vagy ötszázszor leadták a TV-ben is..
red label
2010. augusztus 05. 14:08
A rendőrség közölte az áldozatok nevét, kivéve a harmadik , simaszkos tetem nevét, állampolgárságát(svájci rendszám). A rendőrség nem tudja kommunikálni a rendőráldozat, és a gyilkos ismeretségi vonalat. Hogy világos legyen, az áldozatok nevét 24 óra alatt tudtuk, a megtalált harmadik tetem nevét 48 óra alatt sem lehet tudni. Azért is lehet a sok szóbeszéd, mert a rendőrség, nem megfelelően tálalja a helyzetet.
Pegero
2010. augusztus 05. 14:01
Túl sok a???????? kérdőjel!A sok találgatás és félretájékoztatás a rendőrség "visszafogott" sajtótájékoztatásának is köszönhető! Bényi Mónika, az Országos Rendőr-főkapitányság szóvivője időnként meglátogathatná valamelyik magyartanár ismerősét, aki a szókincsét kibővítené olyan szintre, hogy el tudja mondani, amit kell! Szerintem sokan vagyunk akiknek ez a tragédia hihetetlennek tűnik abban a formában, ahogy eddig a médiákban leközölték! Kivitelezhetetlen egy ember részéről ez a gyilkosság-öngyilkosság story!
civilina
2010. augusztus 05. 11:02
Várjuk ki a végét! Ez a tragikus történet még bármire kifuthat.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!