Bukott mobiltender: nincs tovább

2009. július 27. 13:31

Lehetett volna negyedik mobilszolgáltató, nem lett, nincs több jogorvoslati lehetőség.

2009. július 27. 13:31

A negyedik mobilszolgáltató piacra lépését lehetővé tevő pályázat lezárása miatt beérkező mindkét fellebbezést elutasította a Fővárosi Bíróság, a Digi Kft.-nek és a DreamCom Távközlési Kft.-nek így nincs több jogorvoslati lehetősége, azaz egészen biztos, hogy a tavaly meghirdetett feltételek alapján nem jöhet létre egy újabb mobilszolgáltató Magyarországon.

A pályázat meghirdetésével az NHH szándéka az volt, hogy olyan új, negyedik szolgáltató léphessen a magyar mobilpiacra, amely tovább élénkíti a versenyt, hozzájárul az árak csökkenéséhez és új szolgáltatások megjelenéséhez. Az új szolgáltató szinte elhanyagolható, 100 millió forint egyszeri befizetése mellett jelenhetett volna meg a piacon, az állam pedig a szolgáltatás későbbi sikeréből, az árbevétel arányában részesedett volna.

Végleg bukott a mobiltender (HWSW)

Összesen 0 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!