Elek István nemzetmentő ötletekkel áll elő, feledve a múltat

2021. május 24. 18:42

A farizeusság e foka tényleg döbbenetes!

2021. május 24. 18:42
null
Máthé Zsuzsa
Máthé Zsuzsa
Facebook

„Az orbáni hatalomgyár lebontásáért száll síkra Elek István közíró, aki nem először vált köpönyeget élete során – kényelmes pozíció ez az értelmiségi, szakállvakargató póz, amely minden pálfordulásra magasztos magyarázattal szolgálhat. Csak én még jól emlékszem a Heti Válasz indulása körüli időszakra, mikor az egyetem mellett a lapot kiadó kft. munkatársaként dolgoztam.

Nem tudom, mond-e még bárkinek bármit a Természet- és Társadalombarát Fejlődésért Közalapítvány (TTFK) neve? A névadásában is ködszurkáló alapítványról Elek sem tesz említést mai, rendszerváltoztatást sürgető cikkében. Pedig elegáns, miniszterelnöki főtanácsadói stalluma mellett 2001-ben az ő elnökletével jött létre a Heti Választ kiadó kft-t is tulajdonló Alapítvány, mely 2001 és 2002 között Elek István »szakszerű és gondos« vezetése mellett bagatell 2 milliárd forintot tapsolt el, egy Andrássy úti villából.

Elek István pedig ahelyett, hogy ma csendes megbánással iratait rendezgetné, nemzetmentő ötletekkel áll elő, feledve a múltat – ezúttal Orbán ellenében. Nagy levegőt kellett vegyek, mikor elolvastam írását, mert a farizeusság e foka tényleg döbbenetes!”

Nyitókép: YouTube

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 48 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
MrStokes
2021. május 25. 07:41
Ez egy zsarolható küldött ember. Majd egyszer kiderül mivel zsarolják, kinek jelent. Hosszú út ez a tanácsadói beosztástól a kommunista -náci összefogásig. Stróman.
Zokni
2021. május 24. 23:20
Én megértem, hogy egy ILYEN sajtóorgánum dolgozói, mint a Mandi is, ahol konkrét politikai propaganda célokat szolgálnak az alkalmazottak - újságírónak álcázva - nem az elvek, nem a morál, nem a szakma az elsődleges, hanem a hűség. Hűség Orbánhoz. A HV eredetileg nem ezért született. Hanem vmiféle konzervatív, jobboldali demokrata szellemiség képviseletéért. Bármit is jelent ez... Aztán e nemes céltól a Fidesz politikai irányvonala szépen eltávolodott, mert a politikai érdeke így diktálta. Elek (és az újságírói legtöbbje) maradt az elvei mellett. Viszont aki mégis kitartott az alapító szervezet mellett, az az igazi képmutató. Orbán képét mutogatja.
zakar zoltán béla
2021. május 24. 22:17
gané
Fekete Ló
2021. május 24. 21:35
Elekistvánt -- sok más mellett -- nem olvasunk.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!