Magyarország nyitott és barátságos ország: a skizofrén szélkakas pofán köpte magát

2015. június 10. 16:16

A Hilton úgy, ahogy volt nem omlott az arab bankárok és Orbán Viktor fejére, és bár a beszéd minden mondata kincs volt, megelégszem azzal, hogy kiemeljek pár esszenciálisan felháborító foszlányt.

2015. június 10. 16:16
H_A
Hacsaknem

Nem tudom mi ez, de ijesztő. Az országot elárasztó xenofób plakátok árnyékában Orbán Viktor arról elmélkedik, hogy ezer éve és még régebb óta imádjuk az arabokat. Nem kérünk a sötét bőrű, büdös bevándorlókból, hagyják békén a kultúránkat és a munkahelyeinket, de az arab lóvé iránt azért elkötelezettek vagyunk. Én úgy emlékszem, korábban legalább eltelt néhány év két homlokegyenest ellenkező nézet hangoztatása között. Ma már napok, órák kérdése az egész. Nem tudom miért, miből és meddig gondolja még azt, hogy ha kiáll és pár nap különbséggel, két, egymásnak teljesen ellentmondó rigmussal kábítja a nagyérdeműt, az utóbbi miatt az előbbire már senki nem emlékszik?

Orbán Viktor, te szellemi árvízkárosult, te erkölcstelen pojáca! Ha már eldöntötted, hogy mindenképpen az adófizető polgár pénzén legyártott gyűlölködő plakátokkal járatod le ezt az országot, ha már jogot formáltál arra, hogy mindannyiunk nevében beszélve el akartad hitetni a világgal, itt mindenki egy véleményen bégetve vakarózik, ha a bevándorlókról hall, ha már törvényt kellett sérteni ahhoz, hogy a társadalom jobbik fele kifejezze, mennyire ócska, lábszagú és káros az, amit az ő nevében, őt képviselve elművelsz, maradtál volna csendben!

Ha vicces lenne, azt mondanám, megértük a napot, amikor leköpted saját, gyűlölettől fröcsögő plakátjaidat. De tudjuk, hogy sajnos nem erről van szó. Ha arról lenne szó, hogy Magyarország egy nyitott és barátságos ország, ki sem kerültek volna ezek a gyalázatos, uszító szólamok. De aki elveszi a magyarok munkáját, és közmunkába taszítja őket, aki a saját maga által hozott, fércelgetett törvények nevében naponta visszaél a hatalmával, annak ott a kézenfekvő, aljas lehetőség: mindezt a nyomorult bevándorlók nyakába varrni. Erről szólnak a plakátjaid, amelyeket egy fél óra erejéig leköptél. És leköpted az arabokat, de leköpted a saját országod polgárait is, nem csak magadat hugyoztad szájba.

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 70 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
tevevanegypupu
2015. június 11. 07:46
Félnek egyesek az arab befektetőktől, féltik a piacot..pedig előbb-utóbb ide is elérnek, ahogy Nyugat-Európa nagy részét már felvásárolták. Jobban járnánk velük mint az izraeli befektetőkkel.
néhai Ch.Pilot
2015. június 10. 23:33
Remélem, ez a majom cikkíró annyira felhúzta magát, hogy az éjjel folyamán infarktust kap és megdöglik.
tevevanegypupu
2015. június 10. 23:17
Aki a cikket írta valószínűleg vagy nem normális, vagy csak a szokásos faji gyűlölet megnyilvánulása egy olyan országban, ahol kiválóan élhet és bármiféle baromságot szabadon leírhat.. és ahol úgy tűnik a népesség túlságosan is toleráns még mindig megnyilvánulásaival szemben. De a világ változik, a türelem véges.
Bolond Istók
2015. június 10. 23:08
Ez az írás ékes bizonyítéka annak, hogy amiről ezek a szerencsétlen, értelmi fogyatékos korcsok évek óta ugatnak, - hogy itt diktatúra, és korlátozott véleményszabadság... stb. van - az egy ordas nagy hazugság. Sőt. Magyarországon nem demokrácia, hanem már-már anarchia van. A nihil és az erőszakos, anarchikus életérzés egyre jobban a ballib sajátja. És ahogy 2018 közeledik ez az egész őrület egyre csak fokozódni fog...
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!