Kellemetlen meglepetés érheti Szoboszlait a BL-rajton

2024. szeptember 16. 19:53

A szakmai stáb pihentetni akarja a magyar középpályást.

2024. szeptember 16. 19:53
Liverpool's Hungarian midfielder #08 Dominik Szoboszlai vies for the ball with Manchester United's Danish midfielder #14 Christian Eriksen during the English Premier League football match between Manchester United and Liverpool at Old Trafford in Manchester, north west England, on September 1, 2024.

Fotó: Paul Ellis/AFP

Bombameglepetés: Szoboszlai Dominik kimaradhat a Liverpool AC Milan elleni kezdőcsapatából! A válogatott szünet után az angol csapat erőltetett menetbe kezdett, a sorozat nyitányán pedig egyből belefutottak egy kellemetlen eredménybe: a Nottingham Forest nyerni tudott az Anfielden. A Vörösök huszonegy nap alatt hét mérkőzést játsszanak, ezért az Arne Slot vezette szakmai stábnak rotálnia kell a játékosokat, ez pedig a magyar középpályásra is hatással lehet. A magyar válogatott csapatkapitány az eddigi bajnokik összes játékpercét a gyepen töltötte, ezt az őrült tempót pedig nem lehet sokáig bírni.

Ezt is ajánljuk a témában

A klubhoz közel álló thisisanfield.com az embert próbáló sorozatra készülve arról írt, időről időre bizony Szoboszlaira is ráfér majd a pihenés, kimaradhat a kezdőből, főleg, miután számolatlanul kapta a kritikákat a hétvégi vereség után. A lap azt taglalja, Curtis Jones kész beugrani a magyar 8-as helyetteseként.

Kedden este visszatér ugyanis a Bajnokok Ligája, és vele együtt a Liverpool is a legrangosabb kupa alapszakaszába (korábban csoportkör). A debütálásra a San Siróban kerül sor az AC Milan ellen. Az olaszok szezonbeli első bajnoki győzelmükkel hangoltak a BL-re, ami biztos, nem lesz egyszerű dolguk Szoboszlaiéknak a milánói katlanban.

Ezt is ajánljuk a témában

Ezt is ajánljuk a témában

 

Összesen 14 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
akkor ki
2024. szeptember 17. 18:26
Lófaszt, az egész forest elleni kezdőt pihentetni kellene, ahogy játszottak. Mi lesz akkor a sansiroban?! Bukta. Kezdeni fog Szoboszlai és ha vezetnek min 2 góllal, lecseréli. Ennyi.
gyaloggos
2024. szeptember 17. 12:18
deniel! SZOBOSZLAI rengeteget fut, talán a legtöbbet a csapatban. TÖBB gólpasszt is adott már az elmúlt meccseken. EGYÉBIRÁNT pedig ELKÉPESZTŐ terhelésnek vannak kitéve , 21 nap alatt hét meccs, és mindegyik nagyon fontos. PERSZE, ezt a többi csapatra is vonatkoztatom, akik a nemzetközi kupák mellett az otthoni bajnokságban, kupákban is szerepelnek.
deniel
2024. szeptember 17. 10:53
azt nem tudom hogy miért is fáradt egy fiatal srác aki nem fut csak időnként, aki támadást nem indít, sok esetben hátráltatja támadásokat ha bevonják, gólt nem tud rúgni, eltűnik a pályán percekre stb.. lehetne tovább is sorolni.. Klopp idejében is volt ilyen akkor is pihentették . na majd meglátjuk..
gyaloggos
2024. szeptember 16. 21:51
moralisfoleny! IGEN, SZALAH valahogy mindig kikerüli a kritikákat . AMÚGY SZALAH majdnem háromszor annyit keres, mint Szoboszlai.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!