Franciaország
18:002024. július 01.
Belgium
Portugália
21:002024. július 01.
Szlovénia

Sokatmondó üzenettel reagált a tegnapi drámára Marco Rossi

2024. június 24. 06:52

A vasárnap esti kiélezett mérkőzésre közösségi oldalán is reagált a magyar válogatott edzője.

2024. június 24. 06:52
Italy v Hungary: UEFA Nations League - League Path Group 3

Nyitókép: Matteo Ciambelli/DeFodi Images via Getty Images

A magyar válogatott szövetségi kapitánya történelmet írt, hiszen a skótok elleni 1–0-s sikerrel edzőként az első győzelmét is elkönyvelheti az Európa-bajnokságok történetében. A vasárnap esti kiélezett mérkőzésre közösségi oldalán is reagált a magyar válogatott edzője.

A remény hal meg utoljára! Hajrá magyarok! 

– írta Rossi.

Marco Rossi bejegyzését itt tekintheti meg:

***

Ezt is ajánljuk a témában

 

Kapcsolódó cikkek a Foci Eb 2024 aktában.

Összesen 18 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Pelso j.
2024. június 24. 11:02
Most ő szövetségi kapitány vagy elcsépelt szlogenek szócsöve?
auditorium
2024. június 24. 09:26
Rossi kapitàny magyarabb a magyarnál. Voltak már hasonló esetek történelmünkben..., h. idegenek védték meg a magyarok becsületét. De sok ilyen "cccbasatu" kishitű él Mo-n és már hajnalban irogat ide szorgalmasan. Naponta kapok mobilomra lejárató cikkeket a lengyel- magyar érdekeltségű rep.társaságról, a balatoni megfizethetetlen árakról, a szinházakban történő balesetekről, a hotelek leégéséről, a kátyús utakról, a lángosárak "gundeli" áráról, a savanyú műborokról, az Balatonban úszkáló pirana halakról... Kedves honfitársak, MIÉRT vágjátok magatok alatt a fát ? Más népek féltéglával döngetik mellüket Brüsszelben, ti pedig leócsároljátok hazátokat ??????
cccbasatu
2024. június 24. 08:51
Rossi te nem látod az erdőt a fáktól. Ez amit produkáltál a csapattal nem siker hanem óriási kudarc. Nem tudsz egy jó csapatot összehozni ,kár volt velük foglalkozni és kár hatalmas pénzeket költeni rájuk mert a siker szikrája sincs meg bennük.A játékosaid akár a Margitszigeten is sétálhattak volna.Blohin annak idején labdával 3x gyorsabb volt mint a te játékosaid labda nélkül! Cselezni pontos passzot adni csak néha sikerült.A játékosaid nem találták társaikat a pályán ezért elrúgták a lasztit valahová,többnyire a skót játékosoknak. De sorolhatnám valamikor voltak jó focistáink erről regélt Hofi Héza is annak idején!
pipa89
2024. június 24. 08:02
Hajrá, Maestro! Hajrá magyarok!
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!