Spanyolország
21:002024. július 09.
Franciaország
Hollandia
21:002024. július 10.
Anglia

Kihagyja az olimpiát Kozák Danuta

2024. június 20. 19:08

Nincs benne a párizsi olimpiára utazó magyar csapatban a hatszoros olimpiai bajnok kajak-kenus.

2024. június 20. 19:08
null

Nyitókép: MTI / Kovács Tamás

A hazai szövetség (MKKSZ) elnöksége csütörtökön elfogadta Hüttner Csaba felnőtt szövetségi kapitánynak az MKKSZ versenysport bizottsága által is támogatott előterjesztését.

Nincs benne a párizsi olimpiára utazó magyar kajak-kenu csapatban a hatszoros olimpiai bajnok Kozák Danuta.

Eszerint egy kérdés maradt: a női négyes tekintetében még nem dőlt el, hogy Csipes Tamara, Fojt Sára és Gazsó Alida Dóra mellett Pupp Noémi vagy Lucz Anna lesz-e az egység negyedik tagja. Csipes és Gazsó három számban állhat rajthoz Párizsban, a férfi kajak négyes pedig a Nádas Bence, Csizmadia Kolos, Kuli István, Tótka Sándor összeállításban versenyez majd – számolt be a döntésekről a szövetség honlapja.

(MTI)

 

Összesen 57 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
sexykitty-118
2024. július 05. 15:30
🍓 ️ ­É­r­­­t­é­­k­e­l­­­d­­ ­a­­ ­­s­­­z­­e­x­­­i­­­ ­p­­u­n­­c­­i­­­m­­­a­­­t­­­ 👉 𝐖­𝐖­𝐖­.­𝐗­­𝟏­­­𝟖­­­.­𝐅­𝐔­𝐍
Onurisz
2024. június 21. 10:17
A legnagyobbaknak is véget ér egyszer a pályafutása. A végéért kár. A második válogatóra már nem volt elég jó és ez felélesztett egy régi konfliktust. De ebben a szakágban a mindenkori legjobbaknak kell indulniuk, mert hatalmas a verseny. Már három éve sem ő volt a legjobb. Ha most betették volna a négyesbe, az őt legyőzők joggal tiltakoznának és ha nem nyert volna a négyes, ő lett volna a bűnbak. (Így, ha nem nyernek, miatta fogják Csipest kikezdeni, úgyhogy neki is fel van adva a lecke.) Tavaly gyengének bizonyult a női kajak, nem tudták megszerezni a maximális kvótát, ezért ilyen nagy a viszály. De KD tavaly nem versenyzett, nem szerzett indulási helyet, arra sem jár méltánylás. Bízzunk benne, hogy a fiatalok egy év alatt fejlődtek annyit, hogy versenyben legyenek az olimpián az aranyért.
2024. június 21. 06:57 Szerkesztve
Nem kihagyja, nem ő döntött így. Nem jött össze a kvóta. Kimarad, baszod!
eref
2024. június 21. 06:38
Férfiak: Egyes tiszta: Kopasz, Varga, ők nem jók csapathajóba. Négyes: Tótka, Nádas OK, ők egy párosra is jók. Csizmadia és Kuli viszont teljesen érthetetlen lenne, ha nem tudnánk, hogy a menedzselt négyesbe százmilliókat öltek bele teljesen indokolatlanul, és senki nem akarja, hogy megkérdezzék: miért? Ezért aztán itthon hagyjuk a a másik éremesélyes párosunkat (Kurucz-Opavszky), és lemondunk egy minden bizonnyal.erősebb négyesről. Világos: a nőknél ki kell rakni egy hatszoros olimpiai bajnokot egy vele bizonyítottan jobban menö négyesből és párosból, mert csak hatodik lett egyesben a válogatón, de a férfiaknál minden eszközzel ragaszkodjunk két olyan emberhez egy gyenge négyesben, aki évek óta el sem indulnak egyesben smmilyen versenyen. És ezért mondjunk le a második férfi párosról, egy versenyképesebb négyesről és alázzunk meg két fiatal tehetséget. Köszönjük!
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!