Franciaország
18:002024. július 01.
Belgium
Portugália
21:002024. július 01.
Szlovénia

Kiderült, mikor engedhetik ki Varga Barnabást a kórházból

2024. június 24. 13:16

A támadó a csapat orvosa szerint „szakértő kezekben van, és nagy odafigyelésben részesül”.

2024. június 24. 13:16

Nyitókép: MTI/Koszticsák Szilárd

Ahogy arról a Mandiner is beszámolt, Varga Barnabás arcában több csont is eltört a vasárnapi mérkőzésen történt ütközés során, továbbá agyrázkódást is szenvedett. 

Az Üllői út 129. arról írt, hogy a Fradi csapatorvosától Pánics Gergelytől megtudták, hogy 

a támadót az operáció után, ha minden jól megy, szerdán engedhetik ki a stuttgarti kórházból.

Pánics arra is kitért, hogy „az esetet Julian Koch sérüléséhez tudja hasonlítani, őt is műteni kellett. „Lovrencsics Gergőnél más volt a helyzet, bár az övé is koponyatrauma volt, műtétre nem került sor”

Szakértő kezekben van Varga

A csapatorvosa nem kívánta kommentálni a német protokollt és az elsősegélynyújtást. Mint fogalmazott, nem ismeri részletesen, és nem is felel érte. „Annyit viszont elmondhatok, hogy volt lehetőségem meglátogatni Barnát a kórházban, és azt tapasztaltam, hogy 

szakértő kezekben van, és nagy odafigyelésben részesül” 

– zárta nyilatkozatát Pánics Gergely.

 

Ezt is ajánljuk a témában

 

Összesen 15 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Kétes
2024. június 24. 20:52
Mindenek előtt jobbulást Barninak! Ha alaposabban megnézükk Varga Barni horrorsérülése előtti pillanatfotót, akkor látható, hogy 1./ Barni már természetellenes (kibillentett) testtartásban van, mert ketten is lökték. 2./ A kapus pedig már azt megelőzően eltalálja balkezével Barni arcát, hogy jobbkézzel elütné a labdát. +1 Arról nem is beszélek, hogy a skót kapus szándékosan akarta távol tartani Barnit a labdától. Összegezve 2-3 tizenegyest érő szituáció is benne volt a dologban. A kapust pedig utólag is eltiltással kellene sújtani, szándékos szabálytalanság miatt! Kérdések: 1./ Mit mond a szabálykönyv a kapus szabályosnak tekinthető közbeavatkozásáról. 2./ Mit mondott a VAR-szoba. A kiírás szerint vizsgálták az esetet. 3./ Kért-e az MLSZ vizsgálatot az ügyben?
Oszodibeszed
2024. június 24. 15:01 Szerkesztve
Varga Barnabás horror sérülése Magyar Vs Skót mecs EB - ez a katyvasz a címe annak a youtube-videónak, ahol látszik a kapus karjában a hosszú újjú poló alá elhelyezett karvédő sín vagy gipsz, vagy mi. Sajnos linkelni már nem lehet, csak így tudom kijátszani a linkszabályzatot. A fenti két sort másoljátok ki, helyezzétek be a Google keresőbe, az eredmény egy 40 mp-es videó. Ott látni a kapus karját egy pillanatra... Az a baj, hogyha a könyökvédő engedélyezett is kapusoknak, akkor is ellenőrizni kell, hogy pontosan mit dugott fel magának a skót kapus, és hogy azt nem "fegyverként" használta-e a támadó ellen. Mert ha ezzel rásom egyet valakinek a sípcsontjára vagy az agyára, az nem lesz többé válogatott focisztár...
Oszodibeszed
2024. június 24. 14:44
A kapus felkarjával érintkezett Varga feje. Ami szilánkosra törte az arcát, az a kapus öltözetébe behelyezett karvédő szerkezet. Olyan, mint egy sín. Valószínűleg fémből készült.. vagy vmi kevlárból. Ha ez a kapusvédő öltözet szabályos, akkor az baj.
balbako_
2024. június 24. 14:38
Nekem vannak kétségeim a szakértő kezek kapcsán, hiszen nem voltak képesek a helyi "szakértők" felismerni a helyzet súlyosságát sem.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!