Románia
18:002024. július 02.
Hollandia
Ausztria
21:002024. július 02.
Törökország

Azahriah is a védelmébe vette Ádám Martint

2024. június 22. 19:55

A magyar válogatott csatára a Svájc elleni meccsen vált az internetes mémoldalak főhősévé.

2024. június 22. 19:55
Germany v Hungary: Group A - UEFA EURO 2024

Kép forrása: Catherine Ivill/AMA/Getty Images

Az Európa Bajnokság talán legfelkapottabb magyar játékosa Ádám Martin lett, akit az internet egyenesen szenzációként kezelt, robusztus testalkata miatt. 

„Természetesen visszajutnak hozzám ezek a hírek, amelyeken jókat röhögök. Ilyen a testalkatom, így születtem, azt nem mondom, hogy már akkor is ilyen voltam. Nem tudok ezen változtatni, ez genetika” – mondta a válogatott kilencese, amikor a mémmé válásáról kérdezték egy sajtótájékoztatón. 

Ádámot Rossi is a védelmébe vette, aki elmondta, elfogadhatatlan, ha a játékosokat sértegetik. 

Ezt is ajánljuk a témában

Rossi mellett a népszerű magyar énekes, Azahriah is megszólalt a rosszindulatú mémekkel kapcsolatban; Instagram-történetben állt ki Ádám Martin mellett, írta meg a csakfoci.hu.

Sajnos az emberek rosszindulatát sosem lehet megállítani, de azt bizton állíthatom, hogy az egész ország szívéből büszke erre az emberre, és ez a lényeg!” 

– írta a fiatal előadó. 

 

Kapcsolódó cikkek a Foci Eb 2024 aktában.

Összesen 61 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
kishal
2024. június 23. 13:59
Ez már a dekadencia kezdete, a nagy Azahriah felszállt az Ádám Martin-vonatra.
74bro
2024. június 23. 07:12
Az a taknyos megvéd egy 191 centi magas, erőtől kicsattanó, 90 kilós élsportolót, aki az átlag honfitársához képest mesés jólétben él, csak mert beszólt neki a csőcselék? Furcsa hajtásokat hoz az áldozatok neomarxi piedesztálra emelése. Hirtelen Hannich Péter jutott eszembe, "a Púpos". Mit kapott szegény minden meccsen csak a testalkata miatt... A focit nem úrikisasszonyok nézik, eltartott kisujjal. Ez pedig, ami Ádám Martinnal történt, nem valódi body shaming, ne keverjük azzal, amikor nyomorékokat csúfolnak ki, ami minimum aljasság. (A "nyomorék" szó használata a megfelelő szövegösszefüggésben NEM body shaming, szarok a 21. század véleményére.)
Perczel Éva
2024. június 23. 05:10
Dehogy vette védelmébe! Csak azért reagál, mert bosszantja, ha valakivel többet foglalkoznak, mint vele. Amúgy meg Baukó Attila véleménye ebben az esetben sem mérvadó.
Lakat1983
2024. június 23. 00:00
Ez a CIA-lóvéból felfújt, nyolc általánost végzett kis fasszopó már afféle orákulum lett? Ki a bánatos faszt érdekel, kiről mit gondol Bazária úrhölgy???
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!