Gazdag Dániel gólrekorder lett Philadelphiában

2024. május 02. 07:20

A magyar labdarúgó lett az Union történetének legtöbb gólt szerző labdarúgója.

2024. május 02. 07:20
Philadelphia Union v Los Angeles Football Club: - 2022 MLS Cup FinalLOS ANGELES, CA - NOVEMBER 05: Dániel Gazdag #6 of Philadelphia Union celebrates after scores first goal for they team during the match between Philadelphia Union and LAFC as part of the MLS Cup Final 2022 at Banc of California Stadium on November 5, 2022 in Los Angeles, California.

Nyitókép: Omar Vega/Getty Images

Gazdag Dániel ismét gólt szerzett, azonban csapata, a Philadelphia Union 3-2-re vesztett a vendég Seattle Sounderssel szemben az észak-amerikai profi labdarúgó ligában (MLS) – írta meg a csakafoci.hu. A magyar válogatott labdarúgó 57. gólját szerezte a Philadelphia Union mezében, és ezzel az egyesület történetének legtöbb gólt szerző labdarúgója lett – közölte honlapján a klub. 

A Philadelphia gyenge teljesítményt nyújtott az első félidőben, a Sounders csapata 3-0-ra vezetett a szünetig, de a második félidőben, az 55. percben a házigazda csapat tudott szépíteni, majd két perccel később a magyar válogatott támadó fejjel talált be, csökkentve ezzel a különbséget.

Gazdag a 65. percben ugyan ismét gólt szerzett, de a találatát les miatt érvénytelenítették, így a csapata nem tudott kiegyenlíteni a mérkőzés végéig. 

A 28 éves magyar futballista ezzel 57. gólját is megszerezte az Union mezében, ezáltal klubrekordot állított fel, az idei szezonban pedig nyolcadik meccsén hatodik bajnoki gólját jegyezte.

 Philadelphia jelebleg 13 ponttal a Keleti főcsoport hetedik helyén áll.

***

Ezt is ajánljuk a témában

 

Összesen 112 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
buckafej-2
2024. május 02. 07:37
Nem értem a pénzen kívül mi haszna, hogy ott játszik.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!