Szeretlek Erzsi, haver vagy János. Csapat csak egy van, a Ferencváros

2023. november 13. 16:07

Folyamatos támadásokat és fenyegetéseket kapok, amióta büszkén és nyíltan mutattam meg, hogy én már 1995 óta!! hűen szeretem a Fradit.

2023. november 13. 16:07
null
Nagy Alekosz
Nagy Alekosz
Facebook

„Anyádat.
Igen, az én számat–tollamat hagyta el ez a Magyar szó válaszul, amely már olyrégóta stílusirányzat a Magyar futballban. A futballhuliganizmus nyelve érthető csak annak, akik azért támadtak!! meg engem, mert én szeretem a Fradit. Mivaan??
Igen.. folyamatos támadásokat és fenyegetéseket kapok, amióta büszkén és nyíltan mutattam meg, hogy én már 1995 óta!! hűen szeretem a Fradit. Valóban egy egy izolált barom?? ..aki primitív erőszakosságának okán magát fradistának képzelheti dönti el, ki szeretheti a fradit?
Ez a stílus, ez a hozzáállás, az erőszakos kiindulási pont méltatlan a sporthoz, méltatlan hozzám és a Fradihoz, az együvétartozásnak a szentségéhez valamint méltatlan Magyarországhoz. Mert ezt megengedni, nem lehet. Degeneráltak nem is sajátíthatják ki tömegeknek hovatartozását.
Ne számítson, hogy honnan, és az sem, hogy mikor érkeztél. Csakis az legyen a fontos, hogy velünk együtt szurkolsz a Ferencvárosért. K. Gábor.
Szeretlek Erzsi, haver vagy János. Csapat csak egy van, a Ferencváros.”

Nyitókép: Alekosz Facebook-oldala

 

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 7 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
wasserwoman
2023. november 13. 23:04
valamivel csak be kell kerülni a mandinerbe
benedek77
2023. november 13. 19:06
Újabb igazolás a nercsicskák szórakoztatására.
Lenka
2023. november 13. 16:57
gyakorló elmebeteg ez a fasz. még egy debil győzike mellé. szegény fradi, ilyen nyomorékok próbálnak a patinás klub hátán felkapaszkodni, pontosabban életben maradni...szánalmas történet..
OszkárOszi
2023. november 13. 16:56
Milyen fajta sérülést szerzett Rudas Ferenc, és ki és hogyan okozta ezt a sérülést neki?Ki lépett a helyére a válogatottban?Mit csinált Dalnoki Jenő a 'Springer szoborral'?Melyik meccsen szerezte Karába János élete gólját és hány méterről? Még én sem tartom magam nagy Fradistának, mert az nem itt kezdődik.De aki ezekre nem tudja a választ, az legalább kérdezni tudjon ilyesmiket.Balekosz, ugyan már!
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!