Szoboszlait csak Salah előzi meg a csapatban – írják a Liverpool oldalán megjelent elemzésben

2023. szeptember 23. 09:31

A magyar válogatott csapatkapitánya ha közvetett módon is, de a legtöbb gólban szerepet vállalt.

2023. szeptember 23. 09:31

Lehet, hogy Szoboszlai Dominik a hagyományos értelemben nem szerez sok gólt, de Jürgen Klopp tudja, hogy játéka már sokkal mélyebben „beágyazódott” a Liverpoolnál – olvasható a klub hivatalos honlapján megjelent cikkében. Az elemzés szerint ha egy játékos teljesítményét csupán a statisztikákban szereplő gólokban és gólpasszokban mérik, az tévútra vezethet. Azt írják: ha valaki csak a száraz statisztikai számokra támaszkodik Szoboszlai teljesítményét illetően az „teljesen melléfog”, hiszen a magyart azért szeretik az Anfielden, mert 

lendületet és energiát hozott a Liverpool középpályájára.

Az elemzés szerint Szoboszlai elismerést érdemel, amiért ilyen gyorsan beilleszkedett Jürgen Klopp együttesébe, hiszen ha közvetett módon is, de a legtöbb gólban aktív szerepet vállalt, és ez a lényeg.

Nyitókép: MI NEWS / NURPHOTO / NURPHOTO VIA AFP

 

Összesen 16 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
hátakkor
2023. szeptember 23. 13:06
Salah feltünöen nem passzol Dominiknek..
véna
2023. szeptember 23. 12:39
Akit nem érdekel valami az miért olvassa de főleg miért szól hozzá? Ennyire fáj neki mások létezése? Ó, bocs, hogy mi is meg mertünk születni az engedélyetek nélkül. Legközelebb ígérem szólunk előre.
Fegyenc8
2023. szeptember 23. 09:40
Nem is igazi úgy egy nap, ha nincs Szoboszlait felszopó cikk.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!