Európai vaj, amely sokszorosan lekörözi az amerikait – nem véletlenül egyre nagyobb kedvenc
Érdekes megállapítást tettek a szakemberek a két vaj összehasonlítását követően. Nem véletlen az európai vaj fokozódó népszerűsége.
Érdekes megállapítást tettek a szakemberek a két vaj összehasonlítását követően. Nem véletlen az európai vaj fokozódó népszerűsége.
Tényleg csak a labancok italaként indult nálunk a sör? Hogy áll a magyar sörfogyasztás, és mik a magyar hagyományok? Katona Csaba történésszel beszélgettünk.
Az extra nagy rántott húsairól és cordon bleu-iről országszerte híres PléhCsárda már több mint harmincöt éve várja a házias ízekre vágyókat a Kolozsvár utcai piacon.
Egy Rába-parti faluban született meg az Érsek Éden, a szarvasgomba hazai fellegvára. Érsek Gergely alapító-tulajdonossal beszélgettünk.
z. Az etyeki Anonym Pince tulajdonosának a legfőbb ihletője az öt gyereke, és kitartóan hisz abban, hogy az Etyek–Budai borvidék kitörési pontja a csúcsminőségű pezsgőben van.
Egy pápai kifőzdéből indult, s ma már ő a kreatív séfje a BOTANIQ Turai Kastélyban található Clarisse étteremnek. Farkas Richárd a művészet és a gasztronómia kapcsolatáról is mesélt.
Szakadozik a nemzedékeket az ételeken keresztül összekötő fonál, elmossa az újhullám a régi családi ebédek miliőjét.