Hargitai Dental Studio: Ahol a klinikai kiválóság kivételes ügyfélszolgálattal találkozik (X)

2023. szeptember 22. 12:50

2023. szeptember 22. 12:50
null

Amikor 2015-ben Dr. Hargitai Máté megalapította a Hargitai Dental Studiot, egy világos elképzelése volt: létrehozni egy fogászati rendelőt, ahol a páciensek nem csak a legmagasabb minőségű kezeléseket kapják, hanem egy olyan élményt is, ami felülmúlja elvárásaikat. 

Innováció a fogászatban

A stúdióban a legmodernebb technológiákat és anyagokat alkalmazzuk, különös tekintettel a mikroszkopikus fogászatra, teljes szájrehabilitációra és esztétikai kezelésekre. A digitális technológia alkalmazása lehetővé teszi számunkra, hogy precízen és hatékonyan dolgozzunk, ami a páciensek számára is kényelmesebb.

Több, mint csak fogászat A Hargitai Dental Studio nem csupán egy fogászati rendelő. Hiszünk abban, hogy a kiváló fogászat nem létezhet kivételes ügyfélszolgálat nélkül. Minden páciens egyedi, és az ő igényeik és elvárásaik iránti elkötelezettségünk vezérel minket minden lépésben.

Elismertség és hírnév 

Dr. Hargitai Máté nem csupán elismert fogorvos, hanem gyakori előadó is magyar kongresszusokon. A stúdió büszke arra is, hogy kizárólag ötcsillagos értékeléseket kapott a főbb közösségi platformokon.

Az értékek, melyeken állunk

Klinikai kiválóság. Fájdalommentes fogászat. Etikus magatartás. A páciens élményére való összpontosítás. Ezek az értékek határozzák meg tevékenységünket.

Csatlakozzon hozzánk 

Szeretné megtudni, hogyan változtathatja meg a Hargitai Dental Studio az Ön mosolyát és önbizalmát? Foglaljon időpontot konzultációra, és ismerje meg a lehetőségeket, melyek csak egy kattintásra vannak.

   • HARGITAI DENTAL STÚDIÓ
1085 Budapest, Stáhly u. 2.
Telefon: +36-70-624-3909
E-mail: [email protected]
Kapcsolattartó: Dr. Hargitai Máté
drhargitai.hu

 

(X)

Fotó: drhargitai.hu