Nyilatkozott Trump merénylőjének édesapja

2024. július 14. 18:38

Donald Trump elleni merényletet elkövető Thomas Matthew Crooks édesapja megszólalt a sajtónak. Az apa egyelőre nem nyilatkozik fia motivációiról, amíg nem beszélt a hatóságokkal.

2024. július 14. 18:38
Donald Trump Injured During Shooting At Campaign Rally In Butler, PA

Kép forrása: Anna Moneymaker/Getty Images

A korábbi amerikai elnökre, Donald Trumpra lövöldöző 20 éves férfi, Thomas Matthew Crooks édesapja nyilatkozott a sajtónak, írja a hirado.hu

Crooks szombaton, egy kampányeseményen nyitott tüzet, ahol egy résztvevő meghalt és ketten súlyosan megsérültek. 

Az FBI egyik illetékese szombat éjjel elmondta, hogy a merénylő indítékai nem tiszták, és egyelőre vizsgálják, hogy Crooks pontosan miért nyitott tüzet a korábbi elnökre.

A sajtó felkereste az elkövető családját is, ahonnan Crooks édesapja nyilatkozott. Ő elmondta, hogy egyelőre próbálja megérteni, mi történt, és nem kíván nyilatkozni fia motivációiról a hatóságokkal való beszélgetés előtt. 

Ismert: a támadó korábban baloldali kampányszervezetnek adományozott pénzt.

Ezt is ajánljuk a témában

 

Összesen 89 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Héja
2024. július 15. 09:05
Hm... Főcim a semmi. Nyilatkozta,hogy nem nyilatkozik.
bagira002
2024. július 15. 04:49
Apa nem nyilatkozik mert az egyik a sok közül aki a baloldali terroristákat pénzeli, nyilván jómódú . Lehet hogy az adományok a magyar bukott kommunistákig eljutott. Márki bevallotta külföldi guruló dollárokból kampányoltak , az a pénzcsap minden választáskor számukra megnyílik . ,,baloldali kampányszervezetnek adományozott pénzt.,,
bagira002
2024. július 15. 04:42
Nem lehetetlen a magyar dollárkommunisták is részesültek belőle . Kiderül már nem titok Amerika - eu a világ rombolója , befogad minden terroristát pihenteti ,várakozik a pillanatra hogyan tegye tönkre olyan országokat melyet útját gazdaságilag keresztezi. Világban egyik oldal fejleszt építkezik a másik oldal neki megy lerombolja hogy javakat elvesse helyet elfoglalja . Kommunistákat nácikat a nyugat nevelte ki milliónyi embert legyilkol az a nyugat amely teletorokkal emberi jogokat ordít.
mostlysilentobserver-2
2024. július 15. 04:02
Nyilatkozta, hogy nem nyilatkozik. Wow, ez a cikk is annyira tömény lett, hogy kell egy szabadnap, hogy feldolgozhassam.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!