A célzott likvidálás, mint a stratégiai szintű hadviselés eszköze

2024. július 31. 12:34

A magyarországi elemzők illetve a média nem mindig képesek pontosan felmérni a közel-keleti események jelentőségét.

2024. július 31. 12:34
Robert C. Castel
Robert C. Castel
Facebook

Nyitókép: Képernyőfotó

„Néhány órával a bejrúti támadás után Izrael likvidálta a Hamász vezetőjét, Teheránban. Mivel a magyarországi elemzők illetve a média nem mindig képesek pontosan felmérni a közel-keleti események jelentőségét, fontos proporcióba helyezni a dolgokat. 

Shaker és Hanie likvidálása kevesebb mint 24 óra leforgása alatt jelentőségében ekvivalens Geraszimov és Lukasenka hipotetikus kiiktatásával Ukrajna által.”

Ezt is ajánljuk a témában

 

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 42 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
id. Horváth József
2024. augusztus 03. 11:50
Mit igazol a Hamasz vezetök likvidálása? Azt, hogy a fogvatartott izraeli „túszok” biztonságban (beépült ügynökök védelmében) vannak!! Miért? Ha elrabolt családtagod fejéhez pisztoly van szegezve mernéd lelövöldözni a rablók vezéreit??
alexandrosz-2
2024. augusztus 01. 17:28
Remélem megélem, hogy benneteket pont úgy gyilkolnak halomra a sémi tesóitok, zsidó, mint ahogyan ti teszitek ezt velük egy évszázada. Amit ma nekem, holnap neked. Egy könnycseppet se hullatok értetek.
august
2024. augusztus 01. 11:11
El ne felejtsem, hogy ezt a célzott likvodálást éppen manapság kezdi meghonosítani az Ukrán titkosszolgálat is, EU kompatibilis módon, ha úgy vesszük, hisz mint mondják csatlakozásra érett mintaállam. Ennek a célzott likvidálásnak (gondolom más szolgálatok támogatásával) már számos újságíró, -civil, egykori uktán tisztviselő(áruló), politikus, és az ellenség katonai vezetői is ilyenek által lettek levadászva, precíz helymeghatározás után. -- Egyébként ezt a precíz helymeghatározást óra pontossággal nálunk a Direkt36 és az ellenzéki médiakanálisok végzik, percre pontosan tudják melyik kormánytag merre jár, milyen járművön ül éppen, és hova megy, vagy honnan jön.
kastellorizo
2024. augusztus 01. 06:18
A reakciók érdelesen visszafogottam. Ez nem Izrael volt. Hanem, Irán.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!