Vucic: Egyre közeledünk a szakadék széléhez, és egyetlen ország sincs felkészülve (VIDEÓ)

2024. június 24. 22:12

A szerb elnök szerint az Egyesült Államok és a NATO a szakadék szélére sodorja a világot.

2024. június 24. 22:12
null

Nyitókép: Andrej ISAKOVIC / AFP

Az Egyesült Államok és a NATO végtelen proxy-háborút folytat Ukrajnában, amelyben nem engedhetik meg maguknak a vereséget, ezért nem hagyják, hogy Oroszország nyerjen – jelentette ki Aleksandar Vucic szerb kormányfő egy interjúban. Hozzátette, ezért hangoztatja nyilvánosan is, hogy

 egyre közeledünk a szakadék széléhez”. 

Majd feltette azt a kérdést, hogy „mégis melyik ország van arra felkészülve, hogy feláldozzon 2 millió, 5 millió, 10 millió vagy éppen 15 millió embert?”

Én nem vagyok felkészülve, hogy akár egy embert is feláldozzak, mi ebben nem veszünk részt”

– tette hozzá.

@btnewsroom

The U.S. and NATO are in an endless proxy war in Ukraine they cannot afford to lose and will not let Russia win, says Serbian President Aleksander Vucic. This is why he says “we are getting close to the precipice, to the abyss”

♬ original sound - BreakThrough News

Ezt is ajánljuk a témában

***

 

Összesen 150 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
koronaszepe
2024. június 25. 16:29
Érdekes fickó ez a Seselj vajda köpenyéből előbújt Vucic...
MaBaker
2024. június 25. 16:16
Ez a videó talán egy hónapos is megvan már
B_kanya
2024. június 25. 12:33
"lauderstenonis-2 2024. június 25. 11:39 De ezért a szerb fegyvergyárak csúcsra vannak járatva." Nem vadaizták el.
B_kanya
2024. június 25. 12:32
"Bell & Sebastian 2024. június 25. 08:51 • Szerkesztve Vagyis bárki joggal szidhatja. Ugyanakkor az éthosz, vagyis a független Ukrajna gondolata túlélte. Amit már Zelenszkij sem képes felvállalni. Vagyis sem az államvallásnak, sem a magánhitnek nem része Bandera." Ajvé... www.vadhajtasok.hu/2022/03/21/jerusalem-post-zelenszkij-rossz-hangot-ut-meg-hogy-maga-melle-allitsa-a-kneszetet A pöcspianós zselé nagy spíler, miatta értett egyet a Kneszet és a Vadhajtások... Na de kócos borisz sem fotózkodott "hoholkereszttel" (Wolfsangel)... Ja, deee: weltwoche.de/daily/boris-johnson-begruesst-ukrainische-nazi-brigad-grossbritanniens-ex-premier-feiert-asow-sondereinheit-als-helden/ Na, slave banderistan and fuck the EU.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!