Cseh Köztársaság
21:002024. június 26.
Törökország
Grúzia
21:002024. június 26.
Portugália

Jóleső elismerés: így hálálta meg Donald Trump Orbán Viktor karakteres üzenetét

2024. június 03. 21:20

A volt amerikai elnök is megosztotta a magyar kormányfő bejegyzését.

2024. június 03. 21:20
President Donald Trump Welcomes Hungarian Prime Minister Viktor Orban To The White House

 

Fotó: Mark Wilson/Getty Images

Mint arról beszámoltunk, Orbán Viktor kiállt a volt amerikai elnök mellett – a magyar kormányfő X-posztjában (korábbi Twitter) úgy fogalmazott, becsületes embernek ismeri Trumpot, aki most meg is osztotta Truth Social-oldalán a posztot.

Ezt is ajánljuk a témában

Korábban a Mandiner is megírta, hogy az esküdtszék mind a 34 vádpontban bűnösnek mondta ki Donald Trump volt amerikai elnököt az ellene üzleti iratok meghamisítása miatt, hallgatási pénz kifizetése nyomán indult büntetőeljárásban. Az ítélet után olyan sok amerikai volt, aki adományt akart küldeni Trump elnök kampányára, hogy az adománygyűjtő WinRed-oldalak leálltak.

Ezt is ajánljuk a témában

Orbán Viktor miniszterelnök az alábbi módon fejezte ki a támogatását Trump felé.

Becsületes embernek ismerem Donald Trump elnök urat. Elnökként mindig Amerikát helyezte előtérbe, tiszteletet keltett a világban, és ezt a tiszteletet a béke építésére használta fel. Hagyjuk, hogy az emberek novemberben meghozzák ítéletüket! Folytassa a harcot, elnök úr!”

– írta bejegyzésében a miniszterelnök.

***

Ezt is ajánljuk a témában

Ezt is ajánljuk a témában

 

Töltődjön fel a Mandinerrel!

Összesen 64 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
gekk
2024. június 04. 10:07
Kanyeszkám, mindenki tudja hogy fizetett orbitszoponc vagy. Szóval miért is orbitnak van főügyésze és nem az embereknek?
B_kanya
2024. június 04. 09:05
"'kerek-a-perec 2024. június 04. 01:35 Ez a csúti egy alacsony életű, ELVTELEN tróger, kiben vágni lehet a gerinctelenséget, akinek kizárólag egy gondolat cirkál a koponyájába - MINDEN ÁRON MEGTARTANI A HATALMÁT és LOPNI, LOPNI, minél többett LOPNI !" Az a baj kispajtás, hogy kakigeli "júdapestjén" jól lehet látni, hogy bement 300 milliárd (ha nem több) és nincs sehol. Se betonba, se fákba... Na, ott lehet látni, hogy LOPTATOK. Ilyen NEM látsz az államháztartásnál, MERT HÜLYE VAGY, de még a brüsszeli gazdáid sem, pedig azt azért elhiszed, hogy 2013 óta - mikor kénytelenek voltak kivenni minket a "Túlzottdeficit eljárás" aló mindent megtettek, hogy találjanak disznóságokat. Ők is HÜLYÉK, a Zorbán emberei vagy te vagy a HÜLYE aki azt hiszi, hogy elhallgatnák, ha találnának valamit.
B_kanya
2024. június 04. 09:01
gekk 2024. június 04. 08:09 " Csak nem a főügyésznek, akinek az országért, emberekért kellene dolgoznia, nem a tartótisztjéért. Már ha nem lenne polpotka orbit házi főügyésze." Az a baj gekki (ejtsd geci) hogy polos poloska petikéd diktafonja rögzítette, hogy foci Juciék egy sajtóközleményből nem tudtak az ügyészségen kivetetni egy nevet. LAZÁN FELRÚGTÁK A 15 ÉVES HAZUDOZÁSOTOKAT, mikor nyilvánosságra hozták. De te HÜLYE vagy és nem fogtad még mindig fel. :))))
gekk
2024. június 04. 08:12
Egyik hazug tolvaj dicséri a másik hazug tolvajt. Ennyi.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!