Trump már megint Orbán Viktort emlegette – méghozzá nem is akárhogyan

2024. szeptember 06. 10:38

Trumpnak lassan szokásává válik a magyar miniszterelnök magasztalása.

2024. szeptember 06. 10:38

Nyitókép: Nyitókép: Orbán Viktor Facebook-oldala

Interjút adott Donald Trump a Fox News munkatársának és a hallgatóság kérdéseire is válaszolt a pennsylvaniai Harrisburgben.

Beszélt többek között a talajrepesztéses technológiáról (ez a palagáz kinyeréséhez szükséges technológia), a bevándorlókról, a börtönökből kiengedett bűnözőkről és még sok egyébről. Az eseményről természetesen beszámolt az amerikai sajtónak az a része, amelyik beszámol az ilyesmiről.

Ugyanakkor amellett, hogy Trump végigment azokon a témákon, amikkel a Kamala Harris alelnökkel szembeni vitáján is szembesülhet, megemlítette a magyar miniszterelnök nevét is.

Azt mondják, ő egy erősember. Néha erősember kell ide” – fogalmazott a volt elnök.

A strongman szót használta, ami ebben a formában az erejével másokat lenyűgöző erőembert, erősembert vagy erőművészt jelent, azonban korábbi nyilatkozatai alapján elég jól körvonalazható, mire is gondolt – nem véletlen, hogy az Euronews is az elnök barátainak listájának élére tette a magyar kormányfőt.

Ezt is ajánljuk a témában

Az elnök egyedül augusztusban több alkalommal emlegette Orbánt, jelesül nevezte már 

„erős vezetőnek”, aki „erős országot vezet”.

 

Ezt is ajánljuk a témában

De idézte kampánykörútján is a magyar miniszterelnök őt illető szavait.

Ezt is ajánljuk a témában

 

Összesen 55 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Isten jobb keze
2024. szeptember 08. 13:39
Tramplika maga alatt vágja a fát, úgy látszik nem halott az orbáni átokról.. sebaj majd akkor erezni fogja 😂
herden100
2024. szeptember 06. 21:03
m.youtube.com/watch?v=6p83IbLrU50&t=470s&pp=ygUGQmFyYWth pin.it/3knPUCRrV pin.it/1itcQHTim pin.it/128PWGvO0 pin.it/5jWF2j6E9 pin.it/6NYuZ65Bh pin.it/7dUqbIGSl pin.it/6HnOf4Cia pin.it/5JN0WSDtr pin.it/5hxM99ifw
2024. szeptember 06. 16:23 Szerkesztve
A bohóc-pojáca és a hazaáruló potrohos tolvaj… Hatalmas páros…🤮🤮🤮
Skywalker_bp
2024. szeptember 06. 14:14
Nahátakkor! Lehet, ma lemaradtam, de behoztam ezt az imént. Elolvastam a Bese Gergő atya híreket. Amelyek józan ésszel felfoghatatlanok. Egyrészről az első érzésem a káröröm volt. A második, hogy nem lehet, hogy ez a Gondviselés keze? Hogy egy ilyen brutális történet azzal esik meg, aki a Karmelitát, a Pesti Srácok és a Megafon irodáit felszentelte. Nem lehet, hogy azért történt ez így, hogy maga a Gondviselés adjon jelet amiben az embernek a Karmelita. a Pesti Srácok és a Megafon kapcsán azt üzeni - ez maga az infernális valóság? A harmadik gondolatom mindazonáltal az volt: Bese Gergô a vállalhatatlan hazugságai és a közösségének okozott brutális kártétel mellett is részben áldozat. Nem mentegetem ôt. Távol àlljon tôlem. De akkor is eszembe jutott: mindannyian gyarlók vagyunk. Követeljük, hogy a Mandiner számoljon be a hírrôl. Követeljük, hogy Szilvay Gergely elemezzen. Követeljük hogy megtudjuk: hogy kerül egy katolikus pap ügye az állam asztalára?
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!