„Az a szörnyeteg egy embertelen, politikai gépnek állította be a férjemet” – nyílt levelet tett közzé Melania Trump

2024. július 16. 10:47

A merénylet után megtörte a több éve tartó hallgatást az egykori first lady.

2024. július 16. 10:47

Nyitókép korábbi felvétel. Fotó: CHERISS MAY / NURPHOTO / NURPHOTO VIA AFP

Bár Melania Trump, a republikánus elnökjelölt felesége 2020-ban visszavonult a közélettől, a szombati kampánygyűlésen történt merényletkísérlet mégis arra késztette, hogy „tollat ragadjon”, és egy nyílt levelet fogalmazzon meg az amerikai polgároknak.

A férjét ért támadást követően a volt first lady többek között arra kérte honfitársait, 

emelkedjenek felül a megosztottságon, és koncentráljanak a szeretetre.” 

Melania Trump úgy véli, hogy a szeretetnek az eltérő vélemények és a politikai játszmák is alárendeltek. A merénylőt, szörnyetegnek nevezte, aki 

a férjét „egy embertelen, politikai gépnek állította be, és likvidálni akarta”.

Az egykori first lady arra is kitért, hogy „amikor végignéztem, ahogy az a golyó eltalálja a férjemet, Donaldot, rájöttem, hogy az én életem és Barron élete is gyökeresen megváltozhat”

Végül köszönetet mondott a titkosszolgálati ügynököknek és a rendfenntartó erőknek, akik az életüket kockáztatták, hogy megvédjék a férjét, illetve együttérzését fejezte ki a támadás többi áldozata családjának.

Melania Trump bejegyzését alább olvashatja:

 

Ezt is ajánljuk a témában

 

Összesen 65 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
sexykitty-5000042
2024. szeptember 02. 16:11
🍓 ️ ­É­­­r­­­t­­é­­­k­­e­­­l­d­­ ­­a­­­ ­­­s­­z­­­e­­­x­i­­­ ­­­p­u­­­n­­­c­­i­m­a­t­ 👉 𝐖­­𝐖­­­𝐖­.­𝐗­­𝟏­𝟖­­.­𝐅­­𝐔­𝐍
Takagi
2024. július 16. 13:03
Szép,nagyon csinos, és okos nő.
rimimandiner
2024. július 16. 11:25
Ki az az idióta a MANDINER-nél aki miatt minden nap vagy minden másnap újból és újból be kell jelentkezni???
Mandiner444hu
2024. július 16. 11:08
Van tetoválása? Kiderült egy elég rossz dolog róla Az eClinicalMedicine című tudományos lapban megjelent publikáció szerint a vizsgálatba 1398 svéd embert vonta be, akik 20 és 60 év közöttiek, és akiknél 2007 és 2017 között limfómát diagnosztizáltak. Ez a rákos megbetegedések egy ritka formája, ami a fehérvésejteket érinti. Mellettük 4193 egészséges embert választottak be a kontrollcsoportba. Az egészségügyi adatok felmérése és az életmóddal kapcsolatos kérdőív kitöltése után a kutatók arra jutottak, hogy a tetovált emberek esetében 21 százalékkal nagyobb a limfóma kialakulásának kockázata, mint azoknál, akiknek nincs tetoválásuk. A vizsgálat során figyelembe vettek olyan fontos tényezőket, mint például a dohányzás is. A vizsgálatból az is kiderült, hogy a tetoválás mérete nem számít, az azonban igen, hogy mennyi ideje van valaki bőrében a tinta. A kockázat az új (két éven belüli), valamint a több mint tíz éve elkészített tetoválásoknál a legmagasabb.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!