Mindennaposak a lövöldözések a szerb-magyar határon

2023. október 01. 11:02

Szinte háborús állapotokról szólnak a legfrissebb hírek, a Balkán fuldokol az illegális, agresszív bevándorlók nyomása alatt.

2023. október 01. 11:02

A Magyar Nemzet arról ír, hogy az elmúlt hónapokban szinte mindennapossá váltak a migránsok közti összecsapások Szerbia északi részén. 

Leggyakrabban szúró eszközökkel, késekkel támadnak egymásra, de egyre többször kerülnek elő a lőfegyverek is. 

Gyakori a migránsok közti összecsapás, az emberek pedig éjszakánként arról számolnak be, hogy lövéseket hallanak az erdő felől. A Facebookon csoportokban figyelmeztetik egymást a helyiek, hogy épp melyik területen vannak lövöldözések, írják. Hozzáteszik: 

Szabadkán, a város különböző részein is fegyverropogásokat hallani. 

Videó is készült arról, írják, ahogyan hosszú perceken át lövöldöznek az illegális bevándorlók és az embercsempészek a magyar határ közvetlen közelében az erdőben.

Megírtuk: szeptemberben Szabadka központjában, a Lidl üzletlánc forgalmas parkolójában lőttek egymásra a bevándorlók, a migránsok másik csoportja késekkel támadt egy kávézó látogatóira Pirotban.

Mint kiderül, tavaly év közepéig nem voltak fegyveres összetűzések, vagy csak ritkán. Mára a helyzet eszkalálódott, és azt mutatja, hogy a csempészet új dimenziókat vesz fel, és 

olyan bűnözői csoportokról van szó, amelyek nem riadnak vissza a konfliktusoktól, 

írják.

Hangsúlyozzák: a helyiek az erdőbe nem mernek bemenni, de még a 

saját gyümölcsöseiket sem merik megközelíteni az ott táborozó migránsok miatt.

A lap kiemeli: a Balkán teljes egészét érinti az illegális bevándorlás okozta válság. Az államok fuldokolnak a migránsoktól, a hatóságok pedig nem győzik lekapcsolni az embercsempészeket és az illegális határátlépőket. 

Ezt is ajánljuk a témában

Nyitókép: Youtube

 

Összesen 30 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
alexandrosz-2
2023. október 01. 21:08
A magyargyilkos rácok a vétótlan köpcös geci "szövetségesei". Mint a magyarfaló tót fico. A cigány orbán bárkivel, zsidóval, tóttal, oláhhal, ráccal, hohollal összefog, aki magyarokat pusztít.
I feel the earth move under my feet
2023. október 01. 17:30
https://www.youtube.com/watch?v=3LD6tj-oxCQ&ab_channel=GanxstaZolee%C3%A9saKartel-Topic
drogqueen
2023. október 01. 14:21
Kezdem azt hinni, hogy ezeket a fideszes naivák. Ezek tényleg azt hiszik, hogy emögött az események mögött, nem 2 ország kormánya áll?
survivor
2023. október 01. 13:00
Tűzparancs....
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!