A magyar csapat eredményei:
Aranyérem
0
Ezüstérem
0
Bronzérem
0

Keményen betámadták a Maybelline-t, amiért szakállas férfiakkal reklámozza termékeit

2023. július 14. 07:51

„Tényleg azt hiszitek, hogy meg akarjuk venni ezeket a rúzsokat, miután ezt láttuk?” – írta egy felháborodott kommentelő.

2023. július 14. 07:51

A Maybelline nevű kozmetikai céget azután érte támadás, hogy két szakállas férfit használt új termékei reklámozására –számolt be a Daily Mail. A portál szerint a márka először Ryan Vita sminkművésszel, mint „Maybelline Partnerrel” egy új rúzst reklámozott két promóciós videóban, amelyeket az Instagram-oldalán osztott meg. Ezt követően Zak Taylor sminkművészt is felhasználták a márka által bevezetett új nyári termék népszerűsítésére. A lap szerint ezek után kommentek lavinája indult el a közösségi médiafelületeken, ahol a kommentelők elég keményen beleszálltak a kozmetikai cégbe.

Tényleg nem akarom látni, hogy FÉRFIAK sminkelős tutorialokat csinálnak!!! Nonszensz.”

– írta egy hozzászóló, majd egy másik így kommentálta a történéseket:

Tényleg azt hiszitek, hogy meg akarjuk venni ezeket a rúzsokat, miután ezt láttuk? Imádom a Maybelline-t, de ezt nem tudom elviselni.”

A Daily Mail szerint miután a vállalat Dylan Mulvaney transznemű influencert is elkezdte szponzorálni, már nyilvános bojkottal fenyegették meg. 

Nyitókép: Instagram
 

 

 

Összesen 59 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Jospehe998
2023. július 16. 12:49
Azért gondolom mindenki tisztában van azzal hogy ezt szándékosan csináljak mert ha sokat beszélnek róluk akkor nagyobb a kereslet a termékeikre. Nem kell vásárolni tőlük és ennyi. Csak el kell kerülni őket és a termékeiket. Ha visszaesne a kereslet többet nem csinálnánk ilyet.
Tisza009
2023. július 15. 10:11
Pasiként nekem ettől a képtől ökölbe szorul a kezem. De itt a hölgyek reakciója lenne fontos, mert ez képileg csúnyán lekurvázza őket.
birono70
2023. július 14. 22:13
Nem veszek Loreal terméket azóta, mióta a BLM hatására azt mondták, hogy a termékeik termékismertetőjéről törlik a "világos bőrszín" megjelölést. Nem vásárolok DOVE terméket, mióta a dezodorjaikat kövér nők hónaljával reklámozzák. Nem fogok Maybelline terméket sem vásárolni, mert nem vagyok szakállas férfi, és úgy látom, hogy ők lettek a célközönség. Ezentúl éljen meg a Maybelline abból, amit szakállas férfiaknak elad.
kepzelet
2023. július 14. 20:15
Természetes az emberben éledő undor. Elfogadod (vagy nem) tolerálod (vagy nem), de autogén reflex a borzongás...
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!
Mindent egy helyen az olimpiáról